Închide meniul

Florin Prunea dă de pământ cu Vlad Iacob, administratorul special de la Dinamo: „Du-te, tată, la Crucea Roșie! Nu faci voluntariat la Dinamo!”

Cosmin Olteanu Publicat: 10 ianuarie 2023, 17:31

Reclamă
Florin Prunea dă de pământ cu Vlad Iacob, administratorul special de la Dinamo: Du-te, tată, la Crucea Roșie! Nu faci voluntariat la Dinamo!”

Florin Prunea a "bătut palma" cu FC U Craiova 1948 şi va deveni noul preşedinte al clubului

Florin Prunea, în timpul unui meci pe stadionul "Ștefan cel Mare" / Hepta

Florin Prunea dă de pământ cu Vlad Iacob, administratorul special de la Dinamo!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo trece printr-o perioadă cruntă, atât din punct de vedere financiar, cât și sportiv. În prezent, formația din „Ștefan cel Mare” se află pe locul 8 din Liga 2, cu 24 de puncte obținute după 16 meciuri jucate.

Florin Prunea dă de pământ cu Vlad Iacob, administratorul special de la Dinamo

Fostul oficial din „Ștefan cel Mare” vorbește în termeni duri despre Vlad Iacob. Acesta consideră că administratorul special de la Dinamo face un voluntariat fără folos.

„Am urmărit acest «război» și i-am spus lui Răzvan Zăvăleanu: «Băi, grijă mare pe cine puneți acolo, trebuie să pui oameni care se pricep la fotbal, nu tot felul de aventurieri din ăștia voluntari». Eu, în fotbal, nu am mai auzit până acum de voluntariat. Du-te, tată, la Crucea Roșie, du-te frumos, că ai unde să faci voluntariat dacă vrei, dar nu la Dinamo București.

(n.r. Dar de ce nu crezi asta?) Văd războiul ăsta care a izbucnit, de fapt, a fost declanșat de specialul Vlad Iacob. Văd război! L-am văzut pe Vaișcovici la televizor, omul are dreptate, păi de asta are nevoie Dinamo acum? Dinamo este cu un picior în groapă și are nevoie de o luptă pentru putere, asta are nevoie?”, a declarat Florin Prunea, pentru liga2.prosport.ro.

Reclamă

Florin Prunea: „Se vor spăla pe mâini!”

„Am înțeles că l-au pus pe băiatul ăsta (n.r. Vlad Iacob) pentru că aduce sponsori. Acum văd în presă că Dinamo este cu un picior în groapă și că nu are sponsori. De ce l-ați mai adus?

Să pună oameni profesioniști, pentru că Dinamo este un brand. În loc să strângă rândurile, pentru că dacă planul de reorganizare nu trece, s-a terminat, se vor spăla pe mâini și vor da din nou vina pe Șerdean, îți spun eu. Ce vină are el? Cei care au retrogradat Dinamo sunt de vină, nu Șerdean, Țălnar – Florin Prunea”, a mai spus Florin Prunea.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:21 Mihai Rotaru, mesaj războinic pentru Gigi Becali: „Putem lua titlul cu Gâlcă!” De ce nu se gândeşte la Champions League 13:29 VIDEOOvidiu Ionescu a pierdut în 3 seturi meciul cu Wang Chuqin la Saudi Smash 2024. Românul a câştigat un punct superb 13:20 Programul complet al play-off-ului de promovare din England Championship. Meciurile sunt live în AntenaPLAY 13:02 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 12:43 EXCLUSIVDarius Olaru nu a stat pe gânduri când a fost întrebat despre transferul spectaculos de la FCSB 12:07 Andrey Rublev, dezvăluire incredibilă după ce a câştigat titlul de la Madrid: „Sunt bolnav de opt sau nouă zile” 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” Vezi toate știrile
Citește și