Închide meniul

Florin Prunea dă de pământ cu Vlad Iacob, administratorul special de la Dinamo: „Du-te, tată, la Crucea Roșie! Nu faci voluntariat la Dinamo!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 10 ianuarie 2023, 17:31

Florin Prunea dă de pământ cu Vlad Iacob, administratorul special de la Dinamo: Du-te, tată, la Crucea Roșie! Nu faci voluntariat la Dinamo!”

Florin Prunea a "bătut palma" cu FC U Craiova 1948 şi va deveni noul preşedinte al clubului

Florin Prunea, în timpul unui meci pe stadionul "Ștefan cel Mare" / Hepta

Florin Prunea dă de pământ cu Vlad Iacob, administratorul special de la Dinamo!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo trece printr-o perioadă cruntă, atât din punct de vedere financiar, cât și sportiv. În prezent, formația din „Ștefan cel Mare” se află pe locul 8 din Liga 2, cu 24 de puncte obținute după 16 meciuri jucate.

Florin Prunea dă de pământ cu Vlad Iacob, administratorul special de la Dinamo

Fostul oficial din „Ștefan cel Mare” vorbește în termeni duri despre Vlad Iacob. Acesta consideră că administratorul special de la Dinamo face un voluntariat fără folos.

„Am urmărit acest «război» și i-am spus lui Răzvan Zăvăleanu: «Băi, grijă mare pe cine puneți acolo, trebuie să pui oameni care se pricep la fotbal, nu tot felul de aventurieri din ăștia voluntari». Eu, în fotbal, nu am mai auzit până acum de voluntariat. Du-te, tată, la Crucea Roșie, du-te frumos, că ai unde să faci voluntariat dacă vrei, dar nu la Dinamo București.

(n.r. Dar de ce nu crezi asta?) Văd războiul ăsta care a izbucnit, de fapt, a fost declanșat de specialul Vlad Iacob. Văd război! L-am văzut pe Vaișcovici la televizor, omul are dreptate, păi de asta are nevoie Dinamo acum? Dinamo este cu un picior în groapă și are nevoie de o luptă pentru putere, asta are nevoie?”, a declarat Florin Prunea, pentru liga2.prosport.ro.

Reclamă

Florin Prunea: „Se vor spăla pe mâini!”

„Am înțeles că l-au pus pe băiatul ăsta (n.r. Vlad Iacob) pentru că aduce sponsori. Acum văd în presă că Dinamo este cu un picior în groapă și că nu are sponsori. De ce l-ați mai adus?

Să pună oameni profesioniști, pentru că Dinamo este un brand. În loc să strângă rândurile, pentru că dacă planul de reorganizare nu trece, s-a terminat, se vor spăla pe mâini și vor da din nou vina pe Șerdean, îți spun eu. Ce vină are el? Cei care au retrogradat Dinamo sunt de vină, nu Șerdean, Țălnar – Florin Prunea”, a mai spus Florin Prunea.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și