Închide meniul

Adi Popa, exasperat de situația în care se află CSA Steaua: „Nu știu de ce aș mai sta! Am și eu o vârstă!”

Cosmin Olteanu Publicat: 10 ianuarie 2023, 17:50

Reclamă
Adi Popa, exasperat de situația în care se află CSA Steaua: Nu știu de ce aș mai sta! Am și eu o vârstă!”

Adi Popa, exasperat de situația în care se află CSA Steaua

Adi Popa, în timpul unui meci disputat de CSA Steaua / Hepta

Adi Popa este exasperat de situația în care se află CSA Steaua!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CSA Steaua nu va putea promova în Liga 1, la finalul actualului sezon, chiar dacă locul din clasament îi va permite acest lucru, deoarece regulamentul FRF interzice echipelor departamentale să evolueze în primul eșalon.

Adi Popa, exasperat de situația în care se află CSA Steaua

Adi Popa consideră inadmisibil faptul că CSA Steaua nu are, în continuare, dreptul de a promova în primul eșalon. Totodată, fotbalistul, în vârstă de 34 de ani, a lăsat de înțeles că se gândește să părăsească formația roș-albastră.

„Mi se termină contractul la vară și probabil că, dacă nu vor vrea să promoveze, am și eu o vârstă, nu știu de ce aș mai sta dacă nu se va dori promovarea. Eu am venit aici ca să promovez și promisiunile erau că se va putea chiar din primul an. La anul, cele două echipe din Liga 1 care vor pica își vor dori să revină și va fi o luptă și mai aprigă.

Anul trecut am avut Petrolul și Hermannstadt (n.r. contracandidatele la promovare), iar anul acesta am scăpat de echipele din Liga 1, am rămas doar noi. Era anul cel mai la îndemână să se promoveze, din punct de vedere sportiv.

Reclamă

E foarte greu să te motivezi știind că nu ai dreptul de promovare, să îi motivezi și pe cei de lângă tine, pentru că pică pe umerii celor cu experiență, pentru că îi ai pe umerii tăi și pe cei tineri, pe care tu îi motivezi. E frustrant. Noi defilăm în Liga 2”, a declarat Adi Popa, pentru digisport.ro.

CSA Steaua, lider în Liga 2

CSA Steaua are un parcurs foarte bun în Liga 2. În prezent, echipa antrenată de Daniel Oprița se află pe primul loc, cu 33 de puncte obținute după 16 meciuri jucate.

În primul meci oficial din 2023, CSA Steaua o va întâlni, în deplasare, pe Unirea Slobozia. Partida este programată sâmbătă, 25 februarie, de la ora 11:00.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:13 Dan Şucu aruncă în aer negocierile cu Şumudică! Un fost antrenor de la Aston Villa şi Celtic, dorit pe banca Rapidului 9:44 Dan Petrescu îl vrea pe unul dintre golgheterii Ligii 1. Lovitura pregătită de CFR Cluj pe piaţa transferurilor 9:11 Edin Terzic, după calificarea Borussiei Dortmund în finala Ligii Campionilor: „Este bucurie pură şi o mândrie extremă” 8:58 PSG, făcută praf în Franţa după eliminarea din Liga Campionilor: „Faliment, venim!” 8:39 Reacţia lui Kylian Mbappe, după ce PSG a fost eliminată din Liga Campionilor. Întrebarea care l-a iritat pe starul lui PSG 7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
7
mai
23:16
Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”
Vezi toate știrile
Citește și