Închide meniul

Adi Popa, exasperat de situația în care se află CSA Steaua: „Nu știu de ce aș mai sta! Am și eu o vârstă!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 10 ianuarie 2023, 17:50

Adi Popa, exasperat de situația în care se află CSA Steaua: Nu știu de ce aș mai sta! Am și eu o vârstă!”

Adi Popa, exasperat de situația în care se află CSA Steaua

Adi Popa, în timpul unui meci disputat de CSA Steaua / Hepta

Adi Popa este exasperat de situația în care se află CSA Steaua!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CSA Steaua nu va putea promova în Liga 1, la finalul actualului sezon, chiar dacă locul din clasament îi va permite acest lucru, deoarece regulamentul FRF interzice echipelor departamentale să evolueze în primul eșalon.

Adi Popa, exasperat de situația în care se află CSA Steaua

Adi Popa consideră inadmisibil faptul că CSA Steaua nu are, în continuare, dreptul de a promova în primul eșalon. Totodată, fotbalistul, în vârstă de 34 de ani, a lăsat de înțeles că se gândește să părăsească formația roș-albastră.

„Mi se termină contractul la vară și probabil că, dacă nu vor vrea să promoveze, am și eu o vârstă, nu știu de ce aș mai sta dacă nu se va dori promovarea. Eu am venit aici ca să promovez și promisiunile erau că se va putea chiar din primul an. La anul, cele două echipe din Liga 1 care vor pica își vor dori să revină și va fi o luptă și mai aprigă.

Anul trecut am avut Petrolul și Hermannstadt (n.r. contracandidatele la promovare), iar anul acesta am scăpat de echipele din Liga 1, am rămas doar noi. Era anul cel mai la îndemână să se promoveze, din punct de vedere sportiv.

Reclamă

E foarte greu să te motivezi știind că nu ai dreptul de promovare, să îi motivezi și pe cei de lângă tine, pentru că pică pe umerii celor cu experiență, pentru că îi ai pe umerii tăi și pe cei tineri, pe care tu îi motivezi. E frustrant. Noi defilăm în Liga 2”, a declarat Adi Popa, pentru digisport.ro.

CSA Steaua, lider în Liga 2

CSA Steaua are un parcurs foarte bun în Liga 2. În prezent, echipa antrenată de Daniel Oprița se află pe primul loc, cu 33 de puncte obținute după 16 meciuri jucate.

În primul meci oficial din 2023, CSA Steaua o va întâlni, în deplasare, pe Unirea Slobozia. Partida este programată sâmbătă, 25 februarie, de la ora 11:00.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 21:10 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal Vezi toate știrile
Citește și