Închide meniul
EXCLUSIV

Motivul pentru care negocierile dintre CS Mioveni și Nicolae Dică se prelungesc: „Nu ne-a dat niciun ok!”

Cosmin Olteanu Publicat: 10 ianuarie 2023, 20:56

Reclamă
Motivul pentru care negocierile dintre CS Mioveni și Nicolae Dică se prelungesc: Nu ne-a dat niciun ok!”

Nicolae Dică

Nicolae Dică, în timpul unui meci/Profimedia

Motivul pentru care negocierile dintre CS Mioveni și Nicolae Dică se prelungesc! Antena Sport a stat de vorbă cu Daniel Barbu, directorul sportiv de la CS Mioveni, despre posibila venire a lui Nicolae Dică la formația piteșteană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În prezent, antrenorul celor de la CS Mioveni este Marius Stoica.

Motivul pentru care negocierile dintre CS Mioveni și Nicolae Dică se prelungesc

Daniel Barbu susține că, în momentul de față, CS Mioveni nu s-a înțeles cu Nicolae Dică. Discuțiile dintre cele două părți s-au prelungit deoarece, în prezent, tehnicianul se află în vacanță.

Oficialul de la CS Mioveni spune că o discuție finală cu Nicolae Dică va avea loc după ce va reveni în țară.

„Nicolae Dică este în vacanță. Nu a venit din vacanță. În plus, noi n-am semnat niciun conract cu Dică. Au fost discuții, îl dorim, trebuie să se întoarcă din vacanță, trebuie să vedem… A rămas că vorbim când se întoarce din vacanță.

Reclamă

Nu ne-a dat niciun ok, nimic. Momentan, suntem în discuții cu mai mulți jucători, dar nu ne-am înțeles cu niciunul”, a declarat Daniel Barbu, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

În prezent, CS Mioveni se află pe ultimul loc în Liga 1, cu nouă puncte obținute după 21 de meciuri jucate.

Nicolae Dică s-a despărțit după trei luni de FCSB

Nicolae Dică este liber de contract după despărțire de FCSB, formație la care a ocupat postul de antrenor principal timp de trei luni, în cel de-al doilea mandat.

Reclamă 4 / 0/3

„Am avut trei luni contract cu FCSB în care am reușit o performanță, aceea de a merge în grupele Conference League și pentru mine a însemnat foarte mult.

De asta am fost schimbat. Cele două jocuri cu Silkeborg au fost așa, totul s-a întors împotriva mea, chiar dacă reușisem calificarea în grupe. Nu s-au uitat acele jocuri și unul dintre motive acesta a fost, că am și pleca”, a declarat Nicolae Dică, pentru sport.ro, după despărțirea de FCSB.

Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:00 UPDATEGigi Becali, mesaj tranşant pentru Louis Munteanu: „Întrebaţi-l: ‘Vrea în Liga Campionilor sau în Giuleşti?'” 14:25 Preşedintele La Liga a anunţat sosirea lui Kylian Mbappe la Real Madrid: „Este jucătorul lor din sezonul viitor” 13:45 Simona Halep – McCartney Kessler LIVE TEXT (16:00), în primul tur de la Trophee Clarins. Al doilea meci al Simonei de la revenire 13:01 EXCLUSIVPrima reacţie a lui Alexandru Chipciu, după ce Gigi Becali a anunţat că-l va transfera la FCSB 12:38 NEWS ALERTGigi Becali, dezvăluire BOMBĂ despre Florinel Coman: „N-o să plece! Trebuie să îl ţii! Îi dau eu bani” 12:37 NEWS ALERTAlexandru Chipciu, la FCSB! Anunţ de ultimă oră făcut de Gigi Becali 12:27 Gigi Becali, anunţ despre transferul lui Denis Alibec la FCSB: „Au plâns mama şi bunica lui. Dacă nu plângeau, o ţinea pe jocuri” 11:47 Golgheterul dorit de Dan Petrescu, cale liberă spre CFR Cluj! Anunţul momentului 11:38 VIDEOFanii lui Arsenal au dat cu articificii noaptea la hotelul unde credeau că e Manchester City cazată. „Cetăţenii” erau încă acasă 11:34 Ferrari, dublă lovitură înaintea Marelui Premiu de Formula 1™ de la Imola! A anunţat că a luat doi oameni de la Mercedes Vezi toate știrile
Citește și