Închide meniul
EXCLUSIV

Motivul pentru care negocierile dintre CS Mioveni și Nicolae Dică se prelungesc: „Nu ne-a dat niciun ok!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 10 ianuarie 2023, 20:56

Motivul pentru care negocierile dintre CS Mioveni și Nicolae Dică se prelungesc: Nu ne-a dat niciun ok!”

Nicolae Dică

Nicolae Dică, în timpul unui meci/Profimedia

Motivul pentru care negocierile dintre CS Mioveni și Nicolae Dică se prelungesc! Antena Sport a stat de vorbă cu Daniel Barbu, directorul sportiv de la CS Mioveni, despre posibila venire a lui Nicolae Dică la formația piteșteană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În prezent, antrenorul celor de la CS Mioveni este Marius Stoica.

Motivul pentru care negocierile dintre CS Mioveni și Nicolae Dică se prelungesc

Daniel Barbu susține că, în momentul de față, CS Mioveni nu s-a înțeles cu Nicolae Dică. Discuțiile dintre cele două părți s-au prelungit deoarece, în prezent, tehnicianul se află în vacanță.

Oficialul de la CS Mioveni spune că o discuție finală cu Nicolae Dică va avea loc după ce va reveni în țară.

„Nicolae Dică este în vacanță. Nu a venit din vacanță. În plus, noi n-am semnat niciun conract cu Dică. Au fost discuții, îl dorim, trebuie să se întoarcă din vacanță, trebuie să vedem… A rămas că vorbim când se întoarce din vacanță.

Reclamă

Nu ne-a dat niciun ok, nimic. Momentan, suntem în discuții cu mai mulți jucători, dar nu ne-am înțeles cu niciunul”, a declarat Daniel Barbu, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

În prezent, CS Mioveni se află pe ultimul loc în Liga 1, cu nouă puncte obținute după 21 de meciuri jucate.

Nicolae Dică s-a despărțit după trei luni de FCSB

Nicolae Dică este liber de contract după despărțire de FCSB, formație la care a ocupat postul de antrenor principal timp de trei luni, în cel de-al doilea mandat.

Reclamă 4 / 0/3

„Am avut trei luni contract cu FCSB în care am reușit o performanță, aceea de a merge în grupele Conference League și pentru mine a însemnat foarte mult.

De asta am fost schimbat. Cele două jocuri cu Silkeborg au fost așa, totul s-a întors împotriva mea, chiar dacă reușisem calificarea în grupe. Nu s-au uitat acele jocuri și unul dintre motive acesta a fost, că am și pleca”, a declarat Nicolae Dică, pentru sport.ro, după despărțirea de FCSB.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și