Închide meniul

Tragedie în sport! Un tânăr de numai 18 ani a decedat subit. Anunț cutremurător: „Suntem devastați!”

Cosmin Cioboată Publicat: 12 ianuarie 2023, 13:28 / Actualizat: 12 ianuarie 2023, 17:37

Reclamă
Tragedie în sport! Un tânăr de numai 18 ani a decedat subit. Anunț cutremurător: „Suntem devastați!

Logan Holgate, un tânăr de numai 18 ani, a decedat subit

Logan Holgate, un tânăr de numai 18 ani, a decedat subit / Twitter

Tragedie în sport! Logan Holgate, un tânăr de numai 18 ani, a decedat subit și a îndurerat lumea rugby-ului. Puștiul englez era considerat unul dintre jucătorii de mare perspectivă din sportul cu balonul oval.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anunțul cutremurător a fost făcut de Salford Red Devils, echipa pentru care juca Logan Holgate.

Tragedie în sport! Un tânăr de numai 18 ani a decedat subit

Clubul de ruby din Anglia și-a exprimat regretul uriaș după dispariția tânărului jucător. Momentan nu se cunoaște cauza morții lui Logan Holgate.

„Toată lumea la Salford Red Devils este îndurerată să audă vestea decesului subit al lui Logan Holgate.

Logan a jucat la echipa U18 a clubului nostru și urma să fie promovat la echipa de rezerve în acest sezon.

Reclamă

Gândurile noastre se îndreaptă către familia și prietenii săi, în aceste clipe triste”, a anunțat Salford Red Devils, pe contul de Twitter.

Logan Holgate era considerat de specialiștii din rugby drept un mare talent, potrivit mirror.co.uk. Anul trecut, el fusese convocat în selecționata England Community Lions U19.

Reclamă 4 / 0/3

Logan Holgate s-a stins din viață, la numai 18 ani: „Cu toții suntem devastați!”

La rândul lor, oficialii lui Hensingham ARL, clubul pentru care Logan Holgate a evoluat când era junior, au postat un mesaj emoționant după vestea tragică.

„Anunțăm cu mare tristețe că unul dintre băieții noștri, Logan Holgate, s-a stins din viață astăzi. Vrem să ne exprimăm condoleanțele familiei și prietenilor lui.

Cu toții suntem devastați de primirea veștii și vom continua să sprijinim familia cât de mult vom putea”, au scris cei de la Hensingham ARL.

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:00 LIVE TEXTU Cluj – Dinamo 1-0. Daniel Popa a deschis scorul cu un şut la colţul lung 19:53 VIDEOIpswich Town a promovat în Premier League, după 22 de ani! Nebunie pe străzi şi în vestiar 19:40 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Natalia Bajor e ACUM, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024 19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 LIVE VIDEOSporting – Portimonense e acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Boavista – Gil Vicente 1-1 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” Vezi toate știrile
Citește și