Închide meniul

Tragedie în sport! Un tânăr de numai 18 ani a decedat subit. Anunț cutremurător: „Suntem devastați!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 12 ianuarie 2023, 13:28 / Actualizat: 12 ianuarie 2023, 17:37

Tragedie în sport! Un tânăr de numai 18 ani a decedat subit. Anunț cutremurător: „Suntem devastați!

Logan Holgate, un tânăr de numai 18 ani, a decedat subit

Logan Holgate, un tânăr de numai 18 ani, a decedat subit / Twitter

Tragedie în sport! Logan Holgate, un tânăr de numai 18 ani, a decedat subit și a îndurerat lumea rugby-ului. Puștiul englez era considerat unul dintre jucătorii de mare perspectivă din sportul cu balonul oval.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anunțul cutremurător a fost făcut de Salford Red Devils, echipa pentru care juca Logan Holgate.

Tragedie în sport! Un tânăr de numai 18 ani a decedat subit

Clubul de ruby din Anglia și-a exprimat regretul uriaș după dispariția tânărului jucător. Momentan nu se cunoaște cauza morții lui Logan Holgate.

„Toată lumea la Salford Red Devils este îndurerată să audă vestea decesului subit al lui Logan Holgate.

Logan a jucat la echipa U18 a clubului nostru și urma să fie promovat la echipa de rezerve în acest sezon.

Reclamă

Gândurile noastre se îndreaptă către familia și prietenii săi, în aceste clipe triste”, a anunțat Salford Red Devils, pe contul de Twitter.

Logan Holgate era considerat de specialiștii din rugby drept un mare talent, potrivit mirror.co.uk. Anul trecut, el fusese convocat în selecționata England Community Lions U19.

Reclamă 4 / 0/3

Logan Holgate s-a stins din viață, la numai 18 ani: „Cu toții suntem devastați!”

La rândul lor, oficialii lui Hensingham ARL, clubul pentru care Logan Holgate a evoluat când era junior, au postat un mesaj emoționant după vestea tragică.

„Anunțăm cu mare tristețe că unul dintre băieții noștri, Logan Holgate, s-a stins din viață astăzi. Vrem să ne exprimăm condoleanțele familiei și prietenilor lui.

Cu toții suntem devastați de primirea veștii și vom continua să sprijinim familia cât de mult vom putea”, au scris cei de la Hensingham ARL.

 

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:34 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. Repriză „nebună” în Moldova! „Câinii” şi-au dat autogol, au rămas în 10 şi au avut un gol anulat! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice Vezi toate știrile
Citește și