Închide meniul

Adrian Ilie a dezvăluit cum îl păcălea pe Gigi Becali pentru a nu se băga la echipă: „Îl mai suna Mirel și îi spunea că e accidentat”

Dan Roșu Publicat: 13 ianuarie 2023, 12:28

Reclamă
Adrian Ilie a dezvăluit cum îl păcălea pe Gigi Becali pentru a nu se băga la echipă: „Îl mai suna Mirel și îi spunea că e accidentat

Adrian Ilie a dezvăluit cum îl păcălea pe Gigi Becali pentru a nu se băga la echipă

Adrian Ilie, în duel cu Zinedine Zidane, în Franţa - România 2-1, în 2012 / Profimedia Images

Adrian Ilie a dezvăluit cum îl păcălea pe Gigi Becali pentru a nu se băga la echipă, în perioada în care „Cobra” era manager sportiv la FCSB, 2007-2008. Jucătorii chiar îl sunau pe Gigi pentru a se da loviţi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe de altă parte, primul 11 era unul standard, la care puţine erau momentele în care Becali putea să încerce să umble la echipa de start. Rădoi, Dică, Bănel Nicoliţă, Goian sau Ghionea erau de neclintit din primul 11.

Adrian Ilie a dezvăluit cum îl păcălea pe Gigi Becali

„V-am spus situația, că îi era foarte greu lui Gigi Becali să aleagă un jucător la FCSB pentru că echipa știa care cum joacă. Nicoliță în dreapta, Petre Marin, Emeghara, Neșu, Ghionea, Goian, Ovidiu Petre, Rădoi, Dică și Iacob.

Îl mai suna Mirel și îi spunea că e accidentat. Se dădea lovit. Decizia o lua antrenorul, cine era în momentul de față, de exemplu Lăcătuș și spunea eu văd lucrurile așa și așa se juca.

Nu se băga Gigi să facă echipa sau să spună. Este clar că Oli (n.r. Cosmin Olăroiu) vorbea cu el, Gică vorbea cu el, Lăcătuș vorbea.

Reclamă

Era un 11 fix și echipa avea rezultate. Erau greu să scoți unul. Au fost 2 ani de zile cu Champions League. Acum este mai greu pentru Gigi că trebuie să facă primul 11”, a spus Ilie, citat de fanatik.ro.

Ce a făcut Marius Croitoru cu ceasul de 4.500 de euro primit de la Gigi Becali

S-a aflat ce a făcut Marius Croitoru cu ceasul de 4.500 de euro primit de la Gigi Becali. Patronul FCSB a „spart” banca în sezonul 2007/2008, când echipa sa a obținut calificarea în grupele UEFA Champions League.

„Am tot un ceas de la Gigi Becali, nu l-am folosit niciodată, nu sunt fan, nu prea obișnuiesc să port ceas. La cât de agitat sunt eu nu îmi mai trebuie ceas. L-am făcut cadou băiatului meu”, a povestit Marius Croitoru, pentru sport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Marius Croitoru a jucat la FCSB în perioada 2007-2009. Fostul mijlocaș a adunat 32 de meciuri în tricoul roș-albaștrilor, fără să marcheze vreun gol. El a reușit 3 pase decisive.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! 8:14 Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj! Atacantul a refuzat-o pe FCSB și este într-o formă de senzație 0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
Vezi toate știrile
Citește și