Închide meniul

Ce a făcut Marius Croitoru cu ceasul de 4.500 de euro primit de la Gigi Becali: „La cât de agitat sunt…”. Dezvăluire savuroasă

Cosmin Cioboată Publicat: 13 ianuarie 2023, 8:42

Ce a făcut Marius Croitoru cu ceasul de 4.500 de euro primit de la Gigi Becali: „La cât de agitat sunt…. Dezvăluire savuroasă

Marius Croitoru a jucat la FCSB între 2007 și 2009

Marius Croitoru a jucat la FCSB între 2007 și 2009 / Hepta

  • Ce a făcut Marius Croitoru cu ceasul de 4.500 de euro primit de la Gigi Becali
  • „La cât de agitat sunt…”

S-a aflat ce a făcut Marius Croitoru cu ceasul de 4.500 de euro primit de la Gigi Becali. Patronul FCSB a „spart” banca în sezonul 2007/2008, când echipa sa a obținut calificarea în grupele UEFA Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După victoria în fața lui BATE Borisov, Becali le-a făcut cadou jucătorilor câte un ceas Cartier, estimat la aproximativ 4.500 de euro. Per total, omul de afaceri a scos din buzunare în jur de 200.000 de euro pentru a-și răsfăța fotbaliștii.

Ce a făcut Marius Croitoru cu ceasul de 4.500 de euro primit de la Gigi Becali

Printre jucătorii care s-au ales cu un ceas de lux se numără și Marius Croitoru. La mai bine de 15 ani de la acel moment, actualul antrenor al lui FC Argeș a dezvăluit ce a făcut cu accesoriul primit cadou de la Gigi Becali.

Reclamă

Croitoru a declarat amuzat că nu obișnuiește să poarte ceasuri, ținând cont de „cât de agitat sunt” pe banca tehnică. Din acest motiv, fostul mijlocaș a decis să-i ofere ceasul de 4.500 de euro fiului său, David.

„Am tot un ceas de la Gigi Becali, nu l-am folosit niciodată, nu sunt fan, nu prea obișnuiesc să port ceas. La cât de agitat sunt eu nu îmi mai trebuie ceas. L-am făcut cadou băiatului meu”, a povestit Marius Croitoru, pentru sport.ro.

Reclamă

Marius Croitoru a jucat la FCSB în perioada 2007-2009. Fostul mijlocaș a adunat 32 de meciuri în tricoul roș-albaștrilor, fără să marcheze vreun gol. El a reușit 3 pase decisive.

Singurul antrenor care l-a pus la punct pe Gigi Becali

Mihai Stoichiță este singurul antrenor care l-a pus la punct pe Gigi Becali. Actualul director tehnic al FRF a antrenat FCSB în două perioade. Stoichiță a fost protagonistul unui moment uluitor în 2012, la un derby cu Rapid, disputat în Giulești.

La un moment dat, în repriza a doua, Mihai Stoichiță a fost surprins de camerele TV vorbind la telefon.

Reclamă 4 / 0/3

Antrenorul roș-albaștrilor fusese sunat de Gigi Becali pentru a urma un „ordin”. Patronul FCSB-ului voia ca Eric Bicfalvi să fie schimbat pentru că avea cartonaș galben și se afla în pericol de eliminare.

Mihai Stoichiță n-a fost de acord cu decizia finanțatorului și l-a confruntat chiar la telefon. La mai bine de 10 ani de la faza memorabilă, directorul tehnic al Federației a dezvăluit cum l-a convins pe Becali să renunțe la ideea înlocuirii lui Bicfalvi.

Stoichiță a explicat că, dacă antrenorul vine cu argumente solide, Gigi Becali este dispus să îl asculte.

„Uită să spună un lucru Mihai (n.r – Stoica), că m-a ajutat foarte mult în treaba asta. El stătea foarte mult de vorbă cu Gigi. Strategia o făceam împreună, din ce îmi aduc eu aminte și îmi era mult mai ușor. Gigi e un om care ține la argumente, dacă știi să i le prezinți, să insiști la ceea ce vrei să faci. Până la urmă, poate să și cedeze. Așa era atunci. De foarte multe ori ne puneam de acord asupra a ceea ce voiam să facem. Eu n-am avut probleme.

Discuția aceea telefonică… eu am cerut atunci. I-am explicat de ce nu am făcut o schimbare. Era vorba de Bicfalvi. Gigi avea într-un fel dreptate prin ce îmi spunea, că are cartonaș galben. La pauză i-am zis lui Eric să aibă grijă, să nu mai atace direct. În timpul reprizei a doua am avut această conversație. Mi-a dat telefonul și am vorbit cu Gigi. I-am zis ‘Stai liniștit!’. I-am explicat ce s-a întâmplat și n-a mai zis nimic”, a spus Mihai Stoichiță, citat de sport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia - România
Extra • 27 mart., 12:28
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat