Închide meniul

„E un pas înapoi pentru el!” Deian Sorescu, luat la țintă după transferul la FCSB

Viviana Moraru Publicat: 13 ianuarie 2023, 20:47

Reclamă
E un pas înapoi pentru el!” Deian Sorescu, luat la țintă după transferul la FCSB

Deian Sorescu, luat la țintă după transferul la FCSB

Deian Sorescu, la echipa națională/ Profimedia

Deian Sorescu a fost luat la țintă după transferul la FCSB. Ion Crăciunescu susține că pentru mijlocaș este un pas înapoi mutarea la trupa lui Gigi Becali, în timp ce Helmut Duckadam este de părere că internaționalul român este un câștig pentru roș-albaștrii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deian Sorescu a ajuns la o înțelegere cu FCSB, și se va alătura trupei lui Mihai Pintilii. Mijlocașul va veni sub formă de împrumuta, iar roș-albaștrii vor avea posibilitatea de a-l cumpăra definitiv la finalul sezonului.

Deian Sorescu, luat la țintă după transferul la FCSB

Helmut Duckadam este de părere că Deian Sorescu va aduce un plus FCSB-ului. Fostul portar a declarat că jucătorul va evolua pe postul de fundaș dreapta, deoarece la mijloc roș-albaștrii au destule variante.

„E un câștig pentru FCSB venirea lui Sorescu. Nu cred că este un pas înapoi, deși ne dorim ca jucătorii care pleacă în străinătate să rămână acolo sau să ajungă și mai sus la alte echipe. Cred că va juca fundaș dreapta. La mijloc, FCSB e acoperită, deci cred că ar aduce un plus ca fundaș dreapta”, a declarat Helmut Duckadam, pentru digisport.ro.

Totodată, și Ion Crăciunescu a comentat decizia lui Deian Sorescu de a semna cu FCSB. Fostul arbitru susține că este un pas înapoi în cariera jucătorului, deoarece Rakow este pe primul loc în Polonia. Dar, cu toate acestea, revenirea internaționalului român în Liga 1 este benefică pentru echipa națională.

Reclamă
Reclamă 4

„Mie mi se pare că e un pas înapoi pentru el. E o achiziție foarte bună pentru FCSB, dar, pentru el, când ai venit de la liderul Poloniei… Polonezii au rezultate mai bune decât noi. Mai e și o problemă de vestiar, cum te integrezi.

Sunt multe lucruri peste care trebuie să treci ca să reușești acolo. Limba engleză este o obligație. Nu poți să mergi așa într-un colectiv. Dacă nu vorbești limba lor, măcar să vorbești o limbă de circulație mondială.

Pentru FCSB este un câștig, pentru că este un jucător bun. E un câștig și la echipa națională. Sunt convins că se gândește și la națională”, a completat Ion Crăciunescu, pentru aceeași sursă citată mai sus.

Reclamă

Dănuț Lupu trage un semnal de alarmă, după transferul lui Deian Sorescu la FCSB

Dănuț Lupu a tras un semnal de alarmă, după transferul lui Deian Sorescu la FCSB. Fostul internațional susține că mijlocașul nu va fi bine primit de fanii roș-albaștrii, după trecutul său dinamovist.

Dănuț Lupu a analizat prima mutare realizată de FCSB în această perioadă de mercato. Fostul internațional susține că pentru Deian Sorescu nu a mai contat faptul că a purtat banderola de căpitan la rivala roș-albaștrilor, Dinamo, și a acceptat banii oferiți de Gigi Becali.

„Au mai fost, de la Dănciulescu încoace s-au cam perindat mai mulţi. În ziua de azi nu mai există dinamovişti sau stelişti, nu mai sunt vremurile de altădată, acum toată lumea se duce unde-s bani. Nu ştiu cât va avea puterea să suporte injuriile la care va fi supus pe toate stadioanele pe care va juca, fiindcă ştiţi foarte bine, sunt dinamovişti cam peste tot în ţară şi nu cred că o să-l aplaude”, a declarat Dănuț Lupu, pentru orangesport.ro.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50 26 iul.

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și