Închide meniul

„Nu știu cât va putea să suporte!” Dănuț Lupu trage un semnal de alarmă, după transferul lui Deian Sorescu la FCSB

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 13 ianuarie 2023, 20:00

Nu știu cât va putea să suporte!” Dănuț Lupu trage un semnal de alarmă, după transferul lui Deian Sorescu la FCSB

Andorra - România LIVE VIDEO Deian Sorescu, preferat de Edi Iordănescu pe postul de fundaș stânga

Deian Sorescu, în tricoul naţionalei României / Profimedia Images

Dănuț Lupu a tras un semnal de alarmă, după transferul lui Deian Sorescu la FCSB. Fostul internațional susține că mijlocașul nu va fi bine primit de fanii roș-albaștrii, după trecutul său dinamovist.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deian Sorescu s-a înțeles cu Gigi Becali și va ajunge la FCSB sub formă de împrumut. Mijlocașul nu s-a adaptat la Rakow, în prima ligă din Polonia, și va reveni în Liga 1. Roș-albaștrii vor avea opțiunea de a-l cumpăra definitiv pe internaționalul român la finalul sezonului

Dănuț Lupu trage un semnal de alarmă, după transferul lui Deian Sorescu la FCSB

Dănuț Lupu a analizat prima mutare realizată de FCSB în această perioadă de mercato. Fostul internațional susține că pentru Deian Sorescu nu a mai contat faptul că a purtat banderola de căpitan la rivala roș-albaștrilor, Dinamo, și a acceptat banii oferiți de Gigi Becali.

Mai mult decât atât, Lupu susține că Sorescu nu va avea o relație bună cu fanii trupei lui Mihai Pintilii.

„Au mai fost, de la Dănciulescu încoace s-au cam perindat mai mulţi. În ziua de azi nu mai există dinamovişti sau stelişti, nu mai sunt vremurile de altădată, acum toată lumea se duce unde-s bani. Nu ştiu cât va avea puterea să suporte injuriile la care va fi supus pe toate stadioanele pe care va juca, fiindcă ştiţi foarte bine, sunt dinamovişti cam peste tot în ţară şi nu cred că o să-l aplaude”, a declarat Dănuț Lupu, pentru orangesport.ro.

Reclamă

Emil Săndoi, sfat prețios pentru Deian Sorescu, după împrumutul la FCSB

Emil Săndoi a avut un sfat prețios pentru Deian Sorescu, după împrumutul fostului dinamovist la FCSB. Săndoi i-a transmis lui Sorescu să nu fie dezamăgit după experiența ratată de la Rakow. Selecționerul României U21 e convins că fotbalistul de 25 de ani poate prinde echipa națională de la FCSB.

„De Deian știam că e în discuții cu FCSB. Pentru el îmi doresc ce e mai bine, e important să joace pentru el. E în circuitul echipei naționale și îi urez baftă.

Deian nu trebuie să considere că e un pas înapoi transferul la FCSB. E adevărat, campionatul Poloniei este un campionat puternic, sunt echipe cu bugete foarte mari, de zeci de milioane. Până la urmă, se vede asta pe teren. Am văzut azi o echipă foarte puternică (n.r – Rakow).

Reclamă 4 / 0/3

Deian poate să joace la FCSB. Poate să joace și fundaș, și mijlocaș, are unde să-și facă loc. E un jucător cu potențial mare și e foarte important pentru el să rămână în circuitul echipei naționale”, a spus Emil Săndoi, prezent în Antalya, după amicalul Rakow – Qarabag.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și