Închide meniul

„E un pas înapoi pentru el!” Deian Sorescu, luat la țintă după transferul la FCSB

Viviana Moraru Publicat: 13 ianuarie 2023, 20:47

E un pas înapoi pentru el!” Deian Sorescu, luat la țintă după transferul la FCSB

Deian Sorescu, luat la țintă după transferul la FCSB

Deian Sorescu, la echipa națională/ Profimedia

  • Deian Sorescu, luat la țintă după transferul la FCSB
  • Ce au declarat Ion Crăciunescu și Helmut Duckadam

Deian Sorescu a fost luat la țintă după transferul la FCSB. Ion Crăciunescu susține că pentru mijlocaș este un pas înapoi mutarea la trupa lui Gigi Becali, în timp ce Helmut Duckadam este de părere că internaționalul român este un câștig pentru roș-albaștrii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deian Sorescu a ajuns la o înțelegere cu FCSB, și se va alătura trupei lui Mihai Pintilii. Mijlocașul va veni sub formă de împrumuta, iar roș-albaștrii vor avea posibilitatea de a-l cumpăra definitiv la finalul sezonului.

Deian Sorescu, luat la țintă după transferul la FCSB

Helmut Duckadam este de părere că Deian Sorescu va aduce un plus FCSB-ului. Fostul portar a declarat că jucătorul va evolua pe postul de fundaș dreapta, deoarece la mijloc roș-albaștrii au destule variante.

Reclamă

„E un câștig pentru FCSB venirea lui Sorescu. Nu cred că este un pas înapoi, deși ne dorim ca jucătorii care pleacă în străinătate să rămână acolo sau să ajungă și mai sus la alte echipe. Cred că va juca fundaș dreapta. La mijloc, FCSB e acoperită, deci cred că ar aduce un plus ca fundaș dreapta”, a declarat Helmut Duckadam, pentru digisport.ro.

Totodată, și Ion Crăciunescu a comentat decizia lui Deian Sorescu de a semna cu FCSB. Fostul arbitru susține că este un pas înapoi în cariera jucătorului, deoarece Rakow este pe primul loc în Polonia. Dar, cu toate acestea, revenirea internaționalului român în Liga 1 este benefică pentru echipa națională.

Reclamă

„Mie mi se pare că e un pas înapoi pentru el. E o achiziție foarte bună pentru FCSB, dar, pentru el, când ai venit de la liderul Poloniei… Polonezii au rezultate mai bune decât noi. Mai e și o problemă de vestiar, cum te integrezi.

Sunt multe lucruri peste care trebuie să treci ca să reușești acolo. Limba engleză este o obligație. Nu poți să mergi așa într-un colectiv. Dacă nu vorbești limba lor, măcar să vorbești o limbă de circulație mondială.

Pentru FCSB este un câștig, pentru că este un jucător bun. E un câștig și la echipa națională. Sunt convins că se gândește și la națională”, a completat Ion Crăciunescu, pentru aceeași sursă citată mai sus.

Reclamă 4 / 0/3

Dănuț Lupu trage un semnal de alarmă, după transferul lui Deian Sorescu la FCSB

Dănuț Lupu a tras un semnal de alarmă, după transferul lui Deian Sorescu la FCSB. Fostul internațional susține că mijlocașul nu va fi bine primit de fanii roș-albaștrii, după trecutul său dinamovist.

Dănuț Lupu a analizat prima mutare realizată de FCSB în această perioadă de mercato. Fostul internațional susține că pentru Deian Sorescu nu a mai contat faptul că a purtat banderola de căpitan la rivala roș-albaștrilor, Dinamo, și a acceptat banii oferiți de Gigi Becali.

„Au mai fost, de la Dănciulescu încoace s-au cam perindat mai mulţi. În ziua de azi nu mai există dinamovişti sau stelişti, nu mai sunt vremurile de altădată, acum toată lumea se duce unde-s bani. Nu ştiu cât va avea puterea să suporte injuriile la care va fi supus pe toate stadioanele pe care va juca, fiindcă ştiţi foarte bine, sunt dinamovişti cam peste tot în ţară şi nu cred că o să-l aplaude”, a declarat Dănuț Lupu, pentru orangesport.ro.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:28 Ce salariu îi pregăteşte Dan Şucu lui Marius Şumudică, la Rapid! „Şumi”, în pole-position să-i ia locul lui Cristiano Bergodi 21:20 VIDEOMomente uluitoare înainte de Barcelona – PSG! Fanii catalani au atacat, din greşeală, autocarul echipei lui Xavi 21:05 Barcelona – PSG şi Borussia Dortmund – Atletico Madrid, 22:00, LIVE TEXT! Meciuri decisive pentru semifinalele Champions League 20:59 Ladislau Boloni, verdict dur despre transferul lui Florinel Coman! Cum a descris plecarea în Qatar a jucătorului de la FCSB 20:59 Bernadette Szocs – Prithika Pavade LIVE VIDEO (marţi, 17:00, AntenaPLAY). „Finala” Grupei 11 de la Cupa Mondială Macao 2024 20:27 FotoIlie Năstase, apariţie de gală alături de soţie! Ioana a strălucit pe covorul roşu la lansarea filmului despre viaţa lui „Nasty” 20:22 Bernadette Szocs, performanţă unică în carieră! „Bernie” îşi continuă drumul spre obiectivul uriaş 20:17 Tatăl Cristinei Neagu a murit! Clipe dificile pentru cea mai bună handbalistă a României 20:00 Rafael Nadal a revenit cu victorie în circuitul ATP! Prestaţie de zile mari a spaniolului în primul tur de la Barcelona 19:54 „Te interesează Rapid?” Răspunsul oferit imediat de Marius Şumudică, după plecarea lui Cristiano Bergodi: „Aste e prioritatea!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ladislau Boloni, verdict dur despre transferul lui Florinel Coman! Cum a descris plecarea în Qatar a jucătorului de la FCSB
Liga 1 • 20:59
Ladislau Boloni, verdict dur despre transferul lui Florinel Coman! Cum a descris plecarea în Qatar a jucătorului de la FCSB
Mihai Pintilii, reacţie clară după ce FCSB s-a apropiat şi mai mult de titlu
Liga 1 • 18:25
„Nu are rost să vorbim de felicitări!” Mihai Pintilii, reacţie clară după ce FCSB s-a apropiat şi mai mult de titlu
Mesaj categoric despre transferul lui Florinel Coman în Qatar
Liga 1 • 17:44
„Nu ştiu dacă putea să ajungă într-un campionat mai bun!” Mesaj categoric despre transferul lui Florinel Coman în Qatar
Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB
Liga 1 • 13:43
Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB! Propunere directă pentru Gigi Becali: „Este excepţional!
Mihai Stoica a dezvăluit cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului
Liga 1 • 10:00
Cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului! Gigi Becali transferă cinci jucători după câştigarea titlului