Închide meniul
Foto

Fiica lui Ion Țiriac a ajuns să fie comparată cu Megan Fox. Tânăra și-a încântat fanii cu ultima apariție

Antena Sport Publicat: 14 ianuarie 2023, 15:32

Reclamă
Fiica lui Ion Țiriac a ajuns să fie comparată cu Megan Fox. Tânăra și-a încântat fanii cu ultima apariție

Fiica lui Ion Țiriac a ajuns să fie comparată cu Megan Fox

Fiica lui Ion Țiriac a ajuns să fie comparată cu Megan Fox. Ioana Țiriac și-a uimit fanii cu ultima apariție. Iată cum arată unica fiică a miliardarului român.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioana Țiriac a postat pe Instagram un story din mașină și și-a fermecat fanii cu frumusețea ei. Tânăra de 25 de ani este de o frumusețe răpitoare.

Fiica lui Ion Țiriac a ajuns să fie comparată cu Megan Fox

Instagram Ioana Țiriac

Mulți dintre cei care o urmăresc pe Ioana Țiriac pe Instagram au observat că aceasta seamănă cu Megan Fox. „Și frumoasă, și deșteaptă!”, „Te faci tot mai frumoasă de câte ori te văd!”, „Megan Fox, tu ești?”, „Ce tânără superbă!”, „Sexy girl!”, „Ești o scumpă!”, „Dormi în sala de fitness”, sunt doar o parte dintre comentariile fanilor la postările Ioanei Țiriac.

Ca și tatăl ei, Ioana Natalia este fascinată de mașinile scumpe și de viteză. Prin urmare, nu a putut sta departe de Marele Premiu de Formula 1 din Miami. Românca a fost prezentă încă de la sesiunea de calificări.

Și Ion Țiriac este un fan împătimit al Formulei 1 și chiar și-a dorit să construiască un circuit în România. S-ar fi întâlnit cu Bernie Ecclestone, fostul șef al „Marelui Circ” și a căutat soluții pentru a-și vedea visul împlinit. Cheltuielile s-ar fi ridicat la aproape un miliard de euro, astfel că proiectul este momentan lăsat în stand-by.

Reclamă

Fiica lui Ion Ţiriac a făcut senzaţie în Egipt

Fiica lui Ion Ţiriac, Ioana Natalia Ţiriac, a făcut senzaţie în Egipt. Tânăra de 25 de ani a fost invitată la un eveniment de lux şi a avut o apariţie electrizantă. Imaginile făcute de unica fiică a milionarului au devenit virale şi au primit mai bine de 1000 de aprecieri.

Unul dintre cele mai scumpe branduri de lux din lume a sărbătorit 50 de ani de existenţă şi a organizat o petrecere spectaculoasă la Templul din Luxor, situat pe balul Nilului. Potrivit lanazione.it, au fost prezenţi 400 de invitaţi din 50 de ţări. Ioana Ţiriac nu a lipsit şi a atras toate privirile.

Italienii anunţă că au avut loc pregătiri „faraonice” pentru prezentarea de modă extraordinară. Cina care a avut loc în una dintre curţile Templului Luxor, printre imense buchete de trandafiri şi candelabre de cristal aduse chiar de la Florenţa.

Reclamă 4 / 0/3

Îmbrăcată cu o rochie albă, fiica miliardarului Ion Ţiriac a încântat. Tânăra care este de o frumuseţe ieşită din comun a primit cuvinte uriaşe şi pe reţelele sociale. 26.000 de urmăritori are pe contul ei de Instagram.

Cleopatra, tu eşti?„, „Superbă ca întotdeauna!„, „Cleopatra a revenit în Valea regilor„, „Eşti bestială„, sunt doar câteva dintre comentariile primite de Ioana Ţiriac.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” Vezi toate știrile
Citește și