Închide meniul

„Transfer extrem de inteligent!”. Cum crede Ilie Dumitrescu că va fi primit Deian Sorescu de ultraşii lui FCSB

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 ianuarie 2023, 21:14

Reclamă
„Transfer extrem de inteligent!. Cum crede Ilie Dumitrescu că va fi primit Deian Sorescu de ultraşii lui FCSB

Cum crede Ilie Dumitrescu că va fi primit Deian Sorescu de ultraşii lui FCSB

Deian Sorescu a semnat cu FCSB / FCSB TV

Ilie Dumitrescu a vorbit despre transferul începutului de ani. L-a felicitat pe Gigi Becali pentru aducerea lui Deian Sorescu. „Mister” este convins că fostul jucător al lui Dinamo nu va avea probleme cu ultraşii lui FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul atacant al Generaţiei de Aur are încredere că Sorescu va confirma şi în tricoul „roş-albastru”. FCSB l-a împrumutat de la Rakow până la finalul sezonului, dar are opţiunea unui transfer definitiv.

Ilie Dumitrescu, sigur că Deian Sorescu nu va avea probleme cu ultraşii lui FCSB

Eu consider că este un transfer extrem de inteligent. Pot să spun că Sorescu îndeplineşte, pe postul de fundaş dreapta, unde a fost folosit şi la echipa naţională… poţi să ai un fundaş modern. Are calitatea să participe eficient la faza ofensivă. Este un transfer foarte bun, eu l-aş folosi fundaş lateral.

Deja am văzut o postare a liderului galeriei FCSB şi am văzut că a fost primit foarte bine. Dacă direcţia e dată de Mustaţă, e foarte clar. Va fi susţinut! Eu cred că va aduce un plus„, a declarat Ilie Dumitrescu la digisport.ro.

Deian Sorescu a avut şi un mesaj pentru fanii lui FCSB. Îşi doreşte ca suporterii să nu ţină cont de trecutul său dinamovist.

Reclamă

Mă simt bine. Sunt nerăbdător să încep primul antrenament cu băieții. A fost ceva pe moment. Nu m-am gândit că aș putea face schimbarea asta în cantonament direct, dar mă bucur că am reușit să vin la o echipă mare, o echipă cu un istoric bogat.

Clar că nu mă așteptam (n.r. să ajungă la FCSB). Tot glumeam cu băieții. Îmi spuneau ‘Hai, te mai așteptăm mult?’. A fost ceva pe moment, de la o zi la alta.

Pe plan profesional îmi doresc să am continuitate, iar pe plan cu echipa, vreau să luptăm acolo sus. E drum lung, mai sunt etape până la finalul sezonului regulat. Sper să fiu la fel de bine primit de fani așa cum am fost primit de colegi. Vreau să fiu primit și judecat după evoluții, nu după trecutul meu, nu după echipa la care am fost. Sunt jucător profesionist și îmi fac treaba la orice echipă voi fi”, a spus Deian Sorescu, conform FCSB TV.

Reclamă 4 / 0/3

Sorescu o costă 150.00 de euro pe FCSB

Deian Sorescu e împrumutat la FCSB până la finalul sezonului. Conform publicației weszlo.com, vicecampioana României va plăti 150.000 de euro pentru împrumutul pe 6 luni al fotbalistului de 25 de ani.

FCSB va avea clauză să-l transfere definitiv pe Sorescu la finalul sezonului, în schimbul sumei de un milion de euro, mai anunță sursa citată.

Deian Sorescu se află sub contract cu Rakow până în 2025. Mijlocașul român a ajuns în Polonia iarna trecută, când a fost cumpărat de la Dinamo, în schimbul a 700.000 de euro.

Mijlocaşul ofensiv e cotat la 1.5 milioane de euro şi a marcat două goluri pentru Rakow Czestochowa, în cele 19 meciuri disputate în toate competiţiile acestui sezon.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:58 Care este, de fapt, numele din buletin al lui Gabriel Tamaş. Dezvăluirea făcută de fostul fundaş 14:21 Mihai Rotaru, mesaj războinic pentru Gigi Becali: „Putem lua titlul cu Gâlcă!” De ce nu se gândeşte la Champions League 13:29 VIDEOOvidiu Ionescu a pierdut în 3 seturi meciul cu Wang Chuqin la Saudi Smash 2024. Românul a câştigat un punct superb 13:20 Programul complet al play-off-ului de promovare din England Championship. Meciurile sunt live în AntenaPLAY 13:02 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 12:43 EXCLUSIVDarius Olaru nu a stat pe gânduri când a fost întrebat despre transferul spectaculos de la FCSB 12:07 Andrey Rublev, dezvăluire incredibilă după ce a câştigat titlul de la Madrid: „Sunt bolnav de opt sau nouă zile” 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf Vezi toate știrile
Citește și