Închide meniul

„Transfer extrem de inteligent!”. Cum crede Ilie Dumitrescu că va fi primit Deian Sorescu de ultraşii lui FCSB

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 ianuarie 2023, 21:14

„Transfer extrem de inteligent!. Cum crede Ilie Dumitrescu că va fi primit Deian Sorescu de ultraşii lui FCSB

Cum crede Ilie Dumitrescu că va fi primit Deian Sorescu de ultraşii lui FCSB

Deian Sorescu a semnat cu FCSB / FCSB TV

Ilie Dumitrescu a vorbit despre transferul începutului de ani. L-a felicitat pe Gigi Becali pentru aducerea lui Deian Sorescu. „Mister” este convins că fostul jucător al lui Dinamo nu va avea probleme cu ultraşii lui FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul atacant al Generaţiei de Aur are încredere că Sorescu va confirma şi în tricoul „roş-albastru”. FCSB l-a împrumutat de la Rakow până la finalul sezonului, dar are opţiunea unui transfer definitiv.

Ilie Dumitrescu, sigur că Deian Sorescu nu va avea probleme cu ultraşii lui FCSB

Eu consider că este un transfer extrem de inteligent. Pot să spun că Sorescu îndeplineşte, pe postul de fundaş dreapta, unde a fost folosit şi la echipa naţională… poţi să ai un fundaş modern. Are calitatea să participe eficient la faza ofensivă. Este un transfer foarte bun, eu l-aş folosi fundaş lateral.

Deja am văzut o postare a liderului galeriei FCSB şi am văzut că a fost primit foarte bine. Dacă direcţia e dată de Mustaţă, e foarte clar. Va fi susţinut! Eu cred că va aduce un plus„, a declarat Ilie Dumitrescu la digisport.ro.

Deian Sorescu a avut şi un mesaj pentru fanii lui FCSB. Îşi doreşte ca suporterii să nu ţină cont de trecutul său dinamovist.

Reclamă

Mă simt bine. Sunt nerăbdător să încep primul antrenament cu băieții. A fost ceva pe moment. Nu m-am gândit că aș putea face schimbarea asta în cantonament direct, dar mă bucur că am reușit să vin la o echipă mare, o echipă cu un istoric bogat.

Clar că nu mă așteptam (n.r. să ajungă la FCSB). Tot glumeam cu băieții. Îmi spuneau ‘Hai, te mai așteptăm mult?’. A fost ceva pe moment, de la o zi la alta.

Pe plan profesional îmi doresc să am continuitate, iar pe plan cu echipa, vreau să luptăm acolo sus. E drum lung, mai sunt etape până la finalul sezonului regulat. Sper să fiu la fel de bine primit de fani așa cum am fost primit de colegi. Vreau să fiu primit și judecat după evoluții, nu după trecutul meu, nu după echipa la care am fost. Sunt jucător profesionist și îmi fac treaba la orice echipă voi fi”, a spus Deian Sorescu, conform FCSB TV.

Reclamă 4 / 0/3

Sorescu o costă 150.00 de euro pe FCSB

Deian Sorescu e împrumutat la FCSB până la finalul sezonului. Conform publicației weszlo.com, vicecampioana României va plăti 150.000 de euro pentru împrumutul pe 6 luni al fotbalistului de 25 de ani.

FCSB va avea clauză să-l transfere definitiv pe Sorescu la finalul sezonului, în schimbul sumei de un milion de euro, mai anunță sursa citată.

Deian Sorescu se află sub contract cu Rakow până în 2025. Mijlocașul român a ajuns în Polonia iarna trecută, când a fost cumpărat de la Dinamo, în schimbul a 700.000 de euro.

Mijlocaşul ofensiv e cotat la 1.5 milioane de euro şi a marcat două goluri pentru Rakow Czestochowa, în cele 19 meciuri disputate în toate competiţiile acestui sezon.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out Vezi toate știrile
Citește și