Închide meniul
VIDEO

Deian Sorescu, primit ca o vedetă la FCSB: „Hai, te mai așteptăm mult?” Mesaj pentru fani: „Sper să nu fiu judecat după trecut!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 14 ianuarie 2023, 13:11

Deian Sorescu, primit ca o vedetă la FCSB: „Hai, te mai așteptăm mult? Mesaj pentru fani: „Sper să nu fiu judecat după trecut!

Reacţia lui Deian Sorescu, după ce Dinamo s-a calificat în play-off-ul Ligii a 2-a

Deian Sorescu, la FCSB / FCSB TV

Deian Sorescu a oferit primul interviu după ce a semnat cu FCSB. Fostul dinamovist a dat primele declarații în calitate de jucător al roș-albaștrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fosta echipă a lui Deian Sorescu, Rakow, e cazată în același hotel cu FCSB, în cantonamentul din Antalya. Fotbalistul a dezvăluit că jucătorii lui Pintilii l-au „presat” să vină cât mai repede în tabăra lor! Fanilor lui FCSB, Sorescu le-a transmis că va uita de trecutul său dinamovist!

Deian Sorescu, primul interviu după ce a semnat cu FCSB

”Mă simt bine. Sunt nerăbdător să încep primul antrenament cu băieții. A fost ceva pe moment. Nu m-am gândit că aș putea face schimbarea asta în cantonament direct, dar mă bucur că am reușit să vin la o echipă mare, o echipă cu un istoric bogat.

Clar că nu mă așteptam (n.r. să ajungă la FCSB). Tot glumeam cu băieții. Îmi spuneau ‘Hai, te mai așteptăm mult?’. A fost ceva pe moment, de la o zi la alta.

Pe plan profesional îmi doresc să am continuitate, iar pe plan cu echipa, vreau să luptăm acolo sus. E drum lung, mai sunt etape până la finalul sezonului regulat. Sper să fiu la fel de bine primit de fani așa cum am fost primit de colegi. Vreau să fiu primit și judecat după evoluții, nu după trecutul meu, nu după echipa la care am fost. Sunt jucător profesionist și îmi fac treaba la orice echipă voi fi”, a spus Deian Sorescu, conform FCSB TV. 

Reclamă

FCSB îl poate lua definitiv pe Sorescu la vară

FCSB a anunțat, sâmbătă, împrumutul oficial al lui Deian Sorescu de la Rakow, până la finalul sezonului. Conform publicației weszlo.com, vicecampioana României va plăti 150.000 de euro pentru împrumutul pe 6 luni al fotbalistului de 25 de ani.

FCSB va avea clauză să-l transfere definitiv pe Sorescu la finalul sezonului, în schimbul sumei de un milion de euro, mai anunță sursa citată.

Reclamă 4 / 0/3

Deian Sorescu se află sub contract cu Rakow până în 2025. Mijlocașul român a ajuns în Polonia iarna trecută, când a fost cumpărat de la Dinamo, în schimbul a 700.000 de euro.

Mijlocaşul ofensiv e cotat la 1.5 milioane de euro şi a marcat două goluri pentru Rakow Czestochowa, în cele 19 meciuri disputate în toate competiţiile acestui sezon.

Cum o poate ajuta Deian Sorescu pe FCSB să câștige titlul

Nana Falemi crede că atât FCSB, cât și Deian Sorescu, vor avea de câștigat de pe urma transferului. A explicat că fotbalistul aduce un plus de valoare în primul „11”, în timp ce tupa lui Gigi Becali îl poate ajuta pe Sorescu să ajungă din nou la forma de vis, care l-a consacrat la Dinamo.

„E un fotbalist care mi-a plăcut de când juca pentru Dinamo – pentru atitudinea pozitivă în joc. Este genul de jucător cu multă energie, cu o dinamică foarte bună.

Deian Sorescu joacă mereu în față, pe poartă. Are 25 de ani și, părerea mea, este că încă nu a ajuns la apogeul carierei. Cred că la FCSB va arăta și mai bine având alături jucători mai valoroși.

Va aduce un plus de consistență în jocul de atac și mai multă siguranță pe faza de apărare, alături de Șut, Olaru, Cordea și Octavian Popescu. M-aș bucura să îl văd jucând pentru FCSB”, a spus Nana Falemi, conform sport.ro.

Reclamă
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și