Închide meniul

Marcus Rashford, direct în istoria lui Manchester United! Recordul vechi de 64 de ani egalat de atacant după golul din derby-ul cu Manchester City

Sebastian Cristian Publicat: 15 ianuarie 2023, 13:40

Reclamă
Marcus Rashford, direct în istoria lui Manchester United! Recordul vechi de 64 de ani egalat de atacant după golul din derby-ul cu Manchester City

Marcus Rashford rămâne la Manchester United

Marcus Rashford, Manchester United / Profimedia

Marcus Rashford a înscris în derby-ul Manchester United – Manchester City, scor 2-1, și a intrat în istoria clubului său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul englez i-a ajutat pe „diavolii roșii” să o învingă pe marea rivală din oraș, dar a egalat și un record vechi de 64 de ani.

Marcus Rashford, direct în istoria lui Manchester United!

Condusă de City, formația lui Erik Ten Hag a revenit fantastic pe final de meci și a câștigat 3 puncte importante, chiar în fața rivalei. Bruno Fernandes a egalat, iar Marcus Rashford a dat lovitura pe Old Trafford, intrând în istorie.

Concret, fotbalistul lui Manchester United a înscris în ultimele 9 meciuri desfășurate pe teren propriu. O asemenea performanță nu a mai fost reușită din 1959, atunci când Dennis Viollet stabilea acest record.

Reclamă
Reclamă

Ba mai mult, Marcus Rashford are șansa să doboare recordul dacă marchează și în al zecelea meci de acasă, împotriva lui Reading în FA Cup, pe 28 ianuarie.

Pentru United urmează două deplasări în Premier League. Crystal Palace și Arsenal sunt adversarii trupei antrenate de Erik Ten Hag.

Pep Guardiola, declaraţie fără reţineri după Manchester United – Manchester City 2-1

Pep Guardiola a oferit primele declaraţii, după ce Manchester City a fost învinsă dramatic de rivala Manchester United. Managerul „cetăţenilor” a mărturisit că Premier League nu este obiectivul său în acest sezon.

Reclamă

Pep Guardiola a fost extrem de deranjat de faptul că Manchester United a egalat printr-un gol controversat. Totodată, în contextul în care Arsenal se poate distanţa la opt puncte în fruntea campionatului englez, managerul catalan a dezvăluit că nu-l interesează dacă va pierde titlul în acest an, deoarece a câştigat destule trofee în anii precedenţi.

„Rashford a fost în ofsaid, Bruno nu a fost. Rashford a intervenit, i-a derutat pe jucătorii noștri, pe portar. Asta este. Ştim unde jucăm. Este dificil pentru arbitrii pe astfel de stadioane.

Nu mă interesează de Premier League sau de Cupa Ligii Angliei, nu putem câștiga. Am câștigat destule”, a declarat Pep Guardiola, citat de dailymail.co.uk.

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:30

LIVE VIDEORio Ave – Famalicao e ACUM în AntenaPLAY (22:15). Porto – Braga (duminică, 22:30) e meciul etapei a 8-a din Liga Portugal

22:14

Decizia luată de patronul lui PAOK, Ivan Savvidis, după ce echipa antrenată de Răzvan Lucescu a fost învinsă de FCSB!

21:56

„Săracul tot repeta obsesiv” Mihai Stoica, despre starea lui Mihai Lixandru după accidentarea din PAOK – FCSB: „Era marcat”

21:48

Gigi Becali, show şi la revenirea în ţară, după ce FCSB a învins-o pe PAOK: „Văd mai bine fotbalul ca Mircea şi Răzvan Lucescu”

21:16

Mircea Rednic, entuziasmat după UTA Arad – Petrolul Ploieşti 3-1: „Eu v-am spus”. Ce obiectiv are „Bătrâna Doamnă”

21:15

LIVE TEXTFarul – Dinamo 1-1. Cătălin Cîrjan şi Grigoryan au marcat în partida de la Constanţa

1 PAOK – FCSB 0-1! Victorie uriaşă pentru campioana României în faţa echipei lui Răzvan Lucescu. Bîrligea, eroul de la Salonic 2 „Nu e un secret salariul lui!” Cum a fost convins Gabi Torje să semneze cu Muscelul Câmpulung: „Mai poate să joace 2-3 ani” 3 Simona Halep a fost eliminată de la Hong Kong de Anna Blinkova! Înfrângere în două seturi pentru româncă 4 Kylian Mbappe, meci de coşmar în Champions League! Nota primită după contraperformanţă uimitoare din Lille – Real Madrid 1-0 5 FotoPrin ce a putut trece soţia lui Nicolae Dică în timpul unui meci. Dezvăluiri teribile: „Fetiţa a început să plângă” 6 Simona Halep a suferit la Hong Kong una dintre cele mai dure înfrângeri ale carierei! De când nu a mai păţit „Simo” aşa ceva
Citește și