Închide meniul

Liverpool, zdrobită de Brighton! Manchester City a pierdut dramatic derby-ul cu Manchester United! Inter, victorie la limită cu Verona! Rezultatele zilei, AICI

Sebastian Cristian Publicat: 14 ianuarie 2023, 23:30

Liverpool, zdrobită de Brighton! Manchester City a pierdut dramatic derby-ul cu Manchester United! Inter, victorie la limită cu Verona! Rezultatele zilei, AICI

Inter - Verona

Jucătorii lui Inter, în timpul unui meci/ Profimedia

  • Liverpool a fost zdrobită de Brighton
  • Manchester United s-a impus în derby-ul cu Manchester City

Liverpool a fost zdrobită de Brighton, într-unul din meciurile tari ale zilei, în timp ce Manchester United s-a impus dramatic în derby-ul cu Manchester City. Inter a învins-o la limită pe Verona, scor 1-0, în Serie A.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cele mai importante meciuri ale zilei au putut fi urmărite în format live score, pe AS.ro!

Inter – Verona 1-0 | Brighton – Liverpool 3-0 | Manchester United – Manchester City 2-1

Cele mai tari meciuri de sâmbătă:

Reclamă

Update 23:40: Final! Inter – Verona 1-0! Trupa lui Simone Inzaghi s-a impus la limită, şi se menţine pe locul 4 în Serie A, la egalitate cu rivala Juventus!

Update 21:48: Inter – Verona 1-0! Vicecampioana Italiei a deschis scorul după numai trei minute, prin Lautaro Martinez! Argentnianul a profitat de o ratare a coechipierilor săi şi a marcat printr-un şut în forţă, din faţa porţii!

Reclamă

Update 21:45: Începe partida dintre Inter şi Verona!

Update 20:30: Lecce – AC Milan 2-2! Trupa lui Stefano Pioli a revenit fantastic, după golurile lui Leoa şi Calabria.

Update 19:25: Lecce – AC Milan 2-0! Campioana Italiei este condusă uluitor în deplasarea de la Lecce! Theo Hernandez şi-a dat autogol!

Reclamă 4 / 0/3

Update 18:52: Final! Liverpool a fost umilită pe terenul lui Brighton! „Cormoranii” au pierdut fără drept de apel, şi coboară pe locul opt în Premier League!

Update 18:40: Brighton – Liverpool 3-0! Welbeck a marcat şi el printr-un şut în forţă! Liverpool s-a prăbuşit în deplasarea de la Brighton!

Update 18.10: Brighton – Liverpool 2-0. March a reuşit dubla, în minutul 53, cu un şut superb la colţul lung. Alisson nu a putut interveni!

Update 18.05: Brighton – Liverpool 1-0. Matip a făcut o eroare uriaşă, de care au profitat gazdele. March a marcat, din apropiere, în chiar startul reprizei secunde!

Update 17.00: Începe duelul dintre Brighton şi Liverpool!

Update 16.24: Manchester United – Manchester City 2-1. „Diavolii” au obţinut un succes uriaş. Au câştigat cu 2-1 în faţa rivalei din oraş şi s-au apropiat la un singur punct de trupa lui Pep Guardiola! E sărbătoare pe Old Trafford!

Update 16.08: Manchester United – Manchester City 2-1! INCREDIBIL. GOOOLLL Rashford! Atacandul „diavolilor” a marcat din apropiere, în minutul 82, după o centrare perfectă a lui Garnacho!

Reclamă

Update 16.05: Manchester United – Manchester City 1-1! Gol controversat înscris de Bruno Fernandes. Rashford a plecat din poziţie de ofsaid, a urmărit mingea, iar Fernandes a înscris. Asistentul a ridicat fanionul, dar „centralul” a validat reuşita după intervenţia sistemului VAR.

Update 15.45: Manchester United – Manchester City 0-1! În minutul 60, Kevin de Bruyne centrează perfect, iar Jack Grealish, intrat în repriza secundă pe teren, dă lovitura pe Old Trafford!!!

Update 14.30: A început derby-ul zilei din Premier League, Manchester United – Manchester City!

Update: Manchester United – Manchester City, echipele de start:

Manchester United: De Gea – Wan-Bissaka, Varane, Shaw, Malacia – Casemiro, Fred – Fernandes, Eriksen, Rashford – Martial

Manchester City: Ederson – Walker, Akanji, Ake, Cancelo – De Bruyne, Rodri, Bernardo – Mahrez, Haaland, Foden

Derby-ul din Manchester joacă un rol important în lupta la titlu din Premier League. Manchester City are nevoie de victorie pentru a ține pasul cu liderul Arsenal. De cealaltă parte, United poate emite și ea pretenții la titlu dacă vor trece de rivalii din oraș.

Real Madrid pregătește cel mai scump transfer din istoria fotbalului! Fotbalistul pentru care Florentino Perez sparge banca

„Los Blancos” vor să-l transfere pe Jude Bellingham, superstarul celor de la Borussia Dortmund. La doar 19 ani, mijlocașul englez este cotat la 110 milioane de euro, conform site-urilor de specialitate.

Conform presei din Spania, Florentino Perez este decis să spargă banca pentru transferul englezului. Nu mai puțin de 270 de milioane de euro este pregătită Real Madrid să ofere pentru Bellingham.

Pe lânga talentul extraordinar al mijlocașului, în calcul este luată și vârsta fotbalistului. Având doar 19 ani, potențialul său este unul uriaș, iar Florentino Perez vrea să-și asigure viitorul, mai ales după ce Kylian Mbappe nu a putut fi adus pe „Bernabeu”.

Transferat de Borussia Dortmund de la Birmingham în sezonul 2020/2021, Jude Bellingham a devenit în scurt timp unul dintre cei mai importanți jucători de pe Signal Iduna Park.

Mai mult decât atât, mijlocașul are un rol esențial și în angrenajul naționalei Angliei. La Cupa Mondială din Qatar, Bellingham a fost unul dintre oamenii de bază ai lui Gareth Southgate.

Mutarea vine și din dorința madrilenilor de a face schimbul de generații, mai ales la mijlocul terenului.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle Vezi toate știrile
Pe același subiect
Olivier Giroud pleacă de la AC Milan! Clubul cu care va semna starul naţionalei Franţei
Serie A • 27 mart., 13:24
Olivier Giroud pleacă de la AC Milan! Clubul cu care va semna starul naţionalei Franţei
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial
Fotbal extern • 26 mart., 16:48
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial! Anunţul făcut de spanioli
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern
Patru cluburi uriaşe, în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Anunţul italienilor
AntenaPLAY • 22 mart., 10:14
Patru cluburi uriaşe, în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Anunţul italienilor: „E aurul Parmei!”
Vestea proastă pe care a primit-o Ionuţ Radu, cu 3 luni înainte de startul EURO 2024!
Echipa naţională • 19 mart., 10:00
Vestea proastă pe care a primit-o Ionuţ Radu, cu 3 luni înainte de startul EURO 2024!