Închide meniul

Basarab Panduru s-a amuzat copios când a auzit declarația lui Deian Sorescu: „Eu cred că e băiat deștept”

Sebastian Cristian Publicat: 16 ianuarie 2023, 16:37

Reclamă
Basarab Panduru s-a amuzat copios când a auzit declarația lui Deian Sorescu: Eu cred că e băiat deștept”

Basarab Panduru s-a amuzat copios când a auzit declarația lui Deian Sorescu

Basarab Panduru, în cadrul unei emisiuni / Orangesport

Basarab Panduru s-a amuzat copios când a auzit declarația lui Deian Sorescu. Adus de FCSB în această iarnă de la Rakow, Deian Sorescu este considerat soluția perfectă pentru postul de fundaș dreapta al roș-albaștrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Unii oameni de fotbal nu cred însă că fotbalistul poate da randament în defensivă, el fiind mijlocaș lateral.

Basarab Panduru s-a amuzat copios când a auzit declarația lui Deian Sorescu

Chiar Deian Sorescu a declarat însă că îi place să joace fundaș dreapta, la finalul primului amical disputat de FCSB în Antalya. Basarab Panduru s-a amuzat copios pe seama răspunsului dat de fotbalist. Analistul TV crede că este doar o strategie, având în vedere că nu ar avea loc în echipă de la mijloc în sus.

„Îl place mai mult pe postul de fundaş? Eu cred că e băiat deştept, ştie că acolo poate să joace…(n.r. râde). Vrea să joace extremă dreaptă, dar după stă să se gândească că este al treilea pe postul ăla. Şi după aia se gandeşte la postul de fundaş dreapta. E băiat deştept”, a declarat Basarab Panduru pentru orangesport.ro.

Dumitru Dragomir îl avertizează pe Gigi Becali, după transferul lui Deian Sorescu la FCSB: „Dacă îl bramburesc ca pe Tavi Popescu…”

Dumitru Dragomir îl avertizează pe Gigi Becali, după transferul lui Deian Sorescu la FCSB. Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal consideră că jucătorul adus de la Rakow va trebui folosit doar pe postul de fundaș dreapta.

Reclamă

Deian Sorescu a venit sub formă de împrumut la FCSB până la finalul sezonului. Gigi Becali are

Fostul dinamovist este un jucător polivalent, care poate fi folosit și pe faza ofensivă, ca mijlocaș dreapta. Totuși, Dumitru Dragomir este convins că Sorescu va da randament maxim la FCSB doar în linia defensivă.

Fostul șef de la Ligă i-a transmis un mesaj indirect lui Gigi Becali, în care l-a sfătuit să nu-i schimbe postul pentru a evita „să-l bramburească ca pe Tavi Popescu”.

Reclamă 4 / 0/3

Tavi Popescu a oscilat între mai multe poziții în mandatul lui Nicolae Dică, lucru care l-a bulversat pe puștiul de 20 de ani.

Dragomir a trimis „săgeți” și către Edi Iordănescu, care l-a folosit ca extremă stânga pe Sorescu la ultimele convocări.

„Foarte bun, o să vedeți (n.r. – despre Deian Sorescu) – dar numai pe postul de fundaș dreapta! Dacă iar îl bramburesc ca pe Octavian Popescu, de care se alesese praful… Să-l lase numai fundaș dreapta, are capacitate de efort, face banda bine, are și rol de mijlocaș!

Dacă vor să-l bramburească, cum s-a întâmplat la echipa națională, unde a fost pus extremă stânga…”, a spus Dumitru Dragomir, pentru sport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și