Închide meniul

Basarab Panduru s-a amuzat copios când a auzit declarația lui Deian Sorescu: „Eu cred că e băiat deștept”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 16 ianuarie 2023, 16:37

Basarab Panduru s-a amuzat copios când a auzit declarația lui Deian Sorescu: Eu cred că e băiat deștept”

Basarab Panduru s-a amuzat copios când a auzit declarația lui Deian Sorescu

Basarab Panduru, în cadrul unei emisiuni / Orangesport

Basarab Panduru s-a amuzat copios când a auzit declarația lui Deian Sorescu. Adus de FCSB în această iarnă de la Rakow, Deian Sorescu este considerat soluția perfectă pentru postul de fundaș dreapta al roș-albaștrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Unii oameni de fotbal nu cred însă că fotbalistul poate da randament în defensivă, el fiind mijlocaș lateral.

Basarab Panduru s-a amuzat copios când a auzit declarația lui Deian Sorescu

Chiar Deian Sorescu a declarat însă că îi place să joace fundaș dreapta, la finalul primului amical disputat de FCSB în Antalya. Basarab Panduru s-a amuzat copios pe seama răspunsului dat de fotbalist. Analistul TV crede că este doar o strategie, având în vedere că nu ar avea loc în echipă de la mijloc în sus.

„Îl place mai mult pe postul de fundaş? Eu cred că e băiat deştept, ştie că acolo poate să joace…(n.r. râde). Vrea să joace extremă dreaptă, dar după stă să se gândească că este al treilea pe postul ăla. Şi după aia se gandeşte la postul de fundaş dreapta. E băiat deştept”, a declarat Basarab Panduru pentru orangesport.ro.

Dumitru Dragomir îl avertizează pe Gigi Becali, după transferul lui Deian Sorescu la FCSB: „Dacă îl bramburesc ca pe Tavi Popescu…”

Dumitru Dragomir îl avertizează pe Gigi Becali, după transferul lui Deian Sorescu la FCSB. Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal consideră că jucătorul adus de la Rakow va trebui folosit doar pe postul de fundaș dreapta.

Reclamă

Deian Sorescu a venit sub formă de împrumut la FCSB până la finalul sezonului. Gigi Becali are

Fostul dinamovist este un jucător polivalent, care poate fi folosit și pe faza ofensivă, ca mijlocaș dreapta. Totuși, Dumitru Dragomir este convins că Sorescu va da randament maxim la FCSB doar în linia defensivă.

Fostul șef de la Ligă i-a transmis un mesaj indirect lui Gigi Becali, în care l-a sfătuit să nu-i schimbe postul pentru a evita „să-l bramburească ca pe Tavi Popescu”.

Reclamă 4 / 0/3

Tavi Popescu a oscilat între mai multe poziții în mandatul lui Nicolae Dică, lucru care l-a bulversat pe puștiul de 20 de ani.

Dragomir a trimis „săgeți” și către Edi Iordănescu, care l-a folosit ca extremă stânga pe Sorescu la ultimele convocări.

„Foarte bun, o să vedeți (n.r. – despre Deian Sorescu) – dar numai pe postul de fundaș dreapta! Dacă iar îl bramburesc ca pe Octavian Popescu, de care se alesese praful… Să-l lase numai fundaș dreapta, are capacitate de efort, face banda bine, are și rol de mijlocaș!

Dacă vor să-l bramburească, cum s-a întâmplat la echipa națională, unde a fost pus extremă stânga…”, a spus Dumitru Dragomir, pentru sport.ro.

Recomandări
  • Basarab Panduru, ironic la adresa lui Sorescu

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa Vezi toate știrile
Citește și