Închide meniul

Răzvan Zăvăleanu, prima reacție după protestul dinamoviștilor: „Nu ar fi trebuit să se ajungă aici”

Sebastian Cristian Publicat: 16 ianuarie 2023, 21:10

Reclamă
Răzvan Zăvăleanu, prima reacție după protestul dinamoviștilor: Nu ar fi trebuit să se ajungă aici”

Răzvan Zăvăleanu, prima reacție după protestul dinamoviștilor

Răzvan Zăvăleanu / Instagram Dinamo

Răzvan Zăvăleanu a oferit prima reacție după protestul dinamoviștilor. În această dimineață, jucătorii clubului din Ștefan cel Mare au refuzat să se antreneze, protestând pentru neplata salariilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Greva pornită a avut efect, iar un salariu a fost virat în conturile fotbaliștilor. Astfel, antrenamentul a avut loc în a doua parte a zilei.

Răzvan Zăvăleanu, prima reacție după protestul dinamoviștilor: „Nu ar fi trebuit să se ajungă aici”

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al lui Dinamo, s-a arătat dezamăgit de atitudinea jucătorilor, dar a confirmat că o plată importantă a fost deja făcută.

„Mi se par puțin dure cuvintele grevă, faliment. Trebuie să fim puțin mai reținuți. Da, a fost o situație azi la Dinamo, dar nu grevă. Au fost niste nemulțumiri ale jucătorilor. Nemulțumirile mi-au fost comunicate azi de Vlad Iacob, printr-un mesaj.

Pot înțelege supărările, dar nu pot înțelege modalitatea de acțiune în niciun caz. Nemulțumirea lor a fost legată de faptul că nu a avut loc discuția care li s-a promis de către administratorul special. Trebuie să vă spun că tot vineri au intrat bani de la un sponsor, lucru pe care nu l-am știut.

Reclamă
Reclamă 4

Dacă l-am fi știut, probabil că s-ar fi făcut plățile către jucători. Nu îmi place să fac comentarii pe sume, cert este că s-a făcut o plată importantă către jucători. Sunt de acord că au supărări, nu sunt de acord cu modalitatea de acțiune. În noi, în DDB, au avut tot timpul un partener de discuție, care a venit cu bani.

Mai ales că aveam de încasat bani și de la sponsori și de la Sorescu. Înțeleg că au fost suparăți că au plecat cu buzunarele goale de Crăciun. Înțeleg că au fost suparăți că în ciuda promisiunilor că se vor vedea vineri, nu s-au văzut cu nimeni. Dar nu ar fi trebuit să se ajungă aici”, a spus Răzvan Zăvăleanu, potrivit Playsport.

După 16 meciuri disputate în Liga 2, Dinamo ocupă locul 8, cu 24 de puncte, la numai două distanță de Gloria Buzău, ultima ocupantă a unui loc de play-off.

Reclamă

Ovidiu Burcă, noi detalii despre problemele financiare de la Dinamo

Antrenorul „câinilor roșii” a recunoscut că situația incertă îi afectează pe fotbaliștii săi. Totuși, tehnicianul rămâne încrezător că lucrurile se vor îmbunătăți la Dinamo, având în vedere că suporterii sunt alături de echipă necondiționat.

„Asta este provocarea în ceea ce privește perioada imediat următoare. Vrei, nu vrei, tragi cu ochiul și vezi ce se întâmplă din punct juridic. Aspectul financiar este unul care îi bruiază din punct de vedere mental pe jucători. Sunt unii dintre ei care au familii, rate la bănci, iar aceste întârzieri salarile nu fac deloc bine.

Sperăm să se găsească soluții, suntem optimiști, avem acești suporteri fantastici care ne susțin din toate punctele de vedere și sperăm că vom vedea și luminița de la capătul tunelului”, a declarat Ovidiu Burcă, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

După 16 etape desfășurate în Liga 2, Dinamo ocupă locul 8, cu 24 de puncte. Obiectivul dinamoviștilor rămâne în continuare calificarea în play-off.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:55

Irina Begu și Ana Bogdan, eliminate de la Jocurile Olimpice 2024! Româncele, învinse de Swiatek și Paolini

14:53

Ion Ţiriac, derapaj incredibil după ce a văzut ceremonia din Franţa: „Ăsta este Parisul, cu travestiții, cu homosexualii”

14:37

VIDEOVerstappen, cel mai rapid în ultimul antrenament din Marele Premiu al Belgiei! Calificările, pe Antena 3 CNN și AntenaPLAY, 16:45

14:27

Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş s-au calificat în semifinale la dublu vâsle feminin, la Jocurile Olimpice 2024

14:16

„Nu trebuie deranjat, vrem o medalie!” Camelia Potec, ultimele detalii înainte ca David Popovici să debuteze la Jocurile Olimpice

14:03

Sepsi – Dinamo, LIVE TEXT, 22:00! „Câinii”, fără victorie la Sfântu Gheorghe de cinci ani! Echipele probabile

1 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și