Închide meniul

Haos la Dinamo! Jucătorii lui Ovidiu Burcă au intrat în grevă şi nu vor să se mai antreneze

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 ianuarie 2023, 13:15

Haos la Dinamo! Jucătorii lui Ovidiu Burcă au intrat în grevă şi nu vor să se mai antreneze

Dinamo nu a avut câștig de cauză la FIFA

Ovidiu Burcă este antrenorul lui Dinamo / Hepta

  • Fotbaliştii de la Dinamo au intrat în grevă
  • Nu şi-au dorit să se mai antreneze

Este din nou haos la Dinamo. Jucătorii lui Ovidiu Burcă au intrat în grevă din cauza restanţelor financiare. Nu şi-au mai dorit să se antreneze şi au cerut plata salariilor care li se cuvin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Câinii” sunt pe locul 8 în Liga 2 şi au nevoie de victorii pe linie în cele trei etape rămase pentru a spera la calificarea în play-off. Situaţia de la echipă este dezastruoasă.

Haos la Dinamo! Jucătorii lui Ovidiu Burcă sunt în grevă

Potrivit fanatik.ro, Dinamo avea programat un antrenament în această dimineaţă, de la ora 11:00, la Buftea. Ovidiu Burcă nu şi-a putut convinge însă jucătorii să intre pe terenul sintetic.

Reclamă

Fotbaliştii alb-roşiilor nu şi-au mai primit banii din luna octombrie. Tensiunile au ajuns la un nivel maxim, după ce promisiunile făcute de administratorul special al clubului nu au fost respectate.

Bineînţeles, jucătorii sunt nemulţumiţi ca orice angajat sau ca orice fotbalist care nu îşi primeşte drepturile salariale. Evident că sunt nemulţumiri, situaţia nu este una plăcută, dar nu au existat până acum certuri sau probleme din acest punct de vedere.

Reclamă

Sigur vom plăti o parte din restanţe. Facem toate eforturile. Mai sunt şi încasări pe care le vom primi săptămâna viitoare şi, bineînţeles, vom debloca şi plăţile”, a spunea Vlad Iacob pentru sursa citată anterior.

Problemele sunt cu atât mai mari la Dinamo cu cât este pusă şi o interdicţie la transferuri.

Ovidiu Burcă, noi detalii despre problemele financiare de la Dinamo

Antrenorul „câinilor roșii” a recunoscut că situația incertă îi afectează pe fotbaliștii săi. Totuși, tehnicianul rămâne încrezător că lucrurile se vor îmbunătăți la Dinamo, având în vedere că suporterii sunt alături de echipă necondiționat.

Reclamă 4 / 0/3

Asta este provocarea în ceea ce privește perioada imediat următoare. Vrei, nu vrei, tragi cu ochiul și vezi ce se întâmplă din punct juridic. Aspectul financiar este unul care îi bruiază din punct de vedere mental pe jucători. Sunt unii dintre ei care au familii, rate la bănci, iar aceste întârzieri salarile nu fac deloc bine.

Sperăm să se găsească soluții, suntem optimiști, avem acești suporteri fantastici care ne susțin din toate punctele de vedere și sperăm că vom vedea și luminița de la capătul tunelului”, a declarat Ovidiu Burcă, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

După 16 etape desfășurate în Liga 2, Dinamo ocupă locul 8, cu 24 de puncte. Obiectivul dinamoviștilor rămâne în continuare calificarea în play-off.

Florin Prunea, atac la Vlad Iacob

Florin Prunea a avut un discurs extrem de critic la adresa lui Vlad Iacob, administratorul special de la Dinamo, pe care îl consideră un „aventurier”.

Văd că este scandal, lupte de putere… Au început din nou luptele interne. Ăsta nu mai este Dinamo al nostru, este Dinamo al lor, care pare mai mult o afacere de familie. Nu are nicio legătură cu dinamoviștii și spiritul lui Dinamo.

Totuși, adevărata Dinamo este cea din Liga 2. A început din nou lupta pentru putere și pare o afacere de familie, n-are nicio legătură cu spiritul lui Dinamo și cu ceea ce înseamnă Dinamo.

La vedere este un singur om, Vlad Iacob. El este cel care se pare că face și desface, în momentul de față. Cu toate că mi se pare un aventurier, n-are nicio legătură cu ceea ce înseamnă conducător de club, fotbal și așa mai departe.

Reclamă

Este un aventurier apărut de niciunde și care crede că Dinamo este moșia lui. El este cel care declanșează toate aceste războaie”, a declarat Florin Prunea, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București. Ce a transmis oficialul rivalei FCSB.
Liga 1 • 27 mart., 21:25
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București: „În Ștefan cel Mare juca cu stadionul gol!”
Dinamo, comunicat fulger după ce va juca patru meciuri fără spectatori
Liga 1 • 27 mart., 20:18
„E o palmă dată fotbalului!” Dinamo, comunicat fulger după ce va juca patru meciuri fără spectatori! „Câinii” se revoltă