Închide meniul

„Dodel” Tănase ar fi fost implicat într-un scandal cu mai mulţi interlopi. Fostul jucător de la FCSB ar fi fost în stare de ebrietate

Publicat: 17 ianuarie 2023, 8:43 / Actualizat: 17 ianuarie 2023, 12:09

Reclamă
„Dodel Tănase ar fi fost implicat într-un scandal cu mai mulţi interlopi. Fostul jucător de la FCSB ar fi fost în stare de ebrietate

Cristi Tănase ar fi fost implicat într-un scandal cu mai mulţi interlopi

Hepta

„Dodel” Tănase ar fi fost implicat într-un scandal cu mai mulţi interlopi. Cristian Tănase, fostul jucător de la FCSB, ar fi fost implicat într-un scandal monstru în noaptea de sâmbătă spre duminică. Cel poreclit „Dodel” ar fi sărit la bătaie cu nişte interlopi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Dodel” Tănase ar fi provocat un scandal monstru într-un restaurant de fiţe din nordul Capitalei. Aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, Cristian Tănase ar fi sărit la bătaie, scriu cei de la gandul.ro.

„Dodel” Tănase ar fi fost implicat într-un scandal cu mai mulţi interlopi

Bărbaţii care ar fi intrat în conflict cu Cristi Tănase ar fi din Clanul Caran. Conform sursei citate, după mai multe schimburi de replici, Tănase ar fi luat un scaun şi l-ar fi aruncat spre bărbaţii cu care a intrat în conflict şi care se aflau la o masă vecină. Conflictul a fost aplanat de bodyguarzi, care i-ar fi dat afară din local pe scandalagii după ce i-au pus să achite nota. Conform martorilor, Tănase s-ar fi aflat în stare de ebritate în momentul scandalului. Cristi Tănase a fost unul dintre jucătorii pe care Gigi Becali îi aprecia.

Cristi Tănase a vorbit despre lupta la titlu

Cristi Tănase a vorbit, în exclusivitate, pentru Antena Sport, despre lupta la titlu din acest sezon de Liga 1. Cristi Tănase (35 de ani) este liber de contract, după ce, în vara lui 2022, s-a despărțit de FC Argeș. Acesta a pus umărul la prima calificare, în play-off-ul Ligii 1, a formației piteștene, din sezonul 2021/2022.

Fostul fotbalist de la FCSB este fanul echipei patronate de Gigi Becali și își dorește ca aceasta să câștige titlul de campioană, la finalul actualului sezon. Însă, recunoaște că îi e „frică” de CFR Cluj care a adjudecat ultimele cinci campionate.

Reclamă

Totodată, Cristi Tănase spune că liderul Ligii 1, Farul Constanța, are șanse la titlu, fiind de părere că echipa lui Gică Hagi prestează un fotbal mai bun decât în 2017, când a câștigat campionatul.

„Sincer, Farul, atunci când a câștigat campionatul, nu a jucat la fel de bine cum a jucat anul acesta, părerea mea. Mi se pare că joacă mult mai pe poartă. Înainte avea posesia aceea cum o avea Barcelona. Acum e și mai direct spre poartă. Au șanse mari.

Mie, sincer, tot îmi e frică de CFR. Eu mi-aș dori din tot sufletul să câștige Steaua (n.r. FCSB). Dar nu știu ce se va întâmpla în play-off, deoarece, în ultimii ani, în play-off, Farul a cam scârțâit”, a declarat Cristi Tănase, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Reclamă 4 / 0/3

Cristi Tănase se gândește la retragere

Cristi Tănase a mai spus, pentru AntenaSport, că se gândește la retragerea din fotbal.

„Deocamdată, nu am discutat cu nimeni. Atunci când am plecat de la Pitești, au fost ceva discuții cu Chiajna, cu primarul Tănase. Apoi, am zis că Liga 2 nu prea e pentru mine și am zis să mai stau.

Și știi cum e… trece timpul. Nu știu dacă mai pot să mai joc. Mă gândesc la retragere. Nu sunt sută la sută sigur, dar nu vreau să mă duc în Liga 2 sau prin nu știu ce alte orașe.

Cam 80%, aș vrea să agăț ghetele în cui. Dacă e să fie vreo propunere bună, da. Dar, altfel; nu are rost”, a mai spus Cristi Tănase.

Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20
mai
0:15
Gigi Becali, impresionat de titlul uriaş câştigat de Răzvan Lucescu cu PAOK. „E posibil să fie mai tare decât taică-su”
23:59 LIVE VIDEOFanii lui PAOK au „aprins” Salonicul, după ce Răzvan Lucescu le-a adus un nou titlu! Imagini live cu sărbătoarea de pe stadion 23:55 Toate reacţiile după Rapid – FCSB 2-0! Andrei Vlad şi-a anunţat plecarea: „Vreau să joc!”. Chiricheş aşteaptă convocarea la EURO 23:52 Cum a reacţionat Marius Şumudică, după ce Dan Şucu a anunţat numele noului antrenor de la Rapid! Sfatul dat imediat 23:46 Dan Şucu a confirmat că Neil Lennon va fi noul antrenor al Rapidului: „Doar asta a negociat!”. Când va fi prezentat în Giuleşti 23:32 Gigi Becali a anunţat primul transfer la FCSB: „Vine şi semnează!” Începe asaltul final pentru atacantul de Champions League 23:24 „Ştii ce mi-a spus Şucu?” Gigi Becali i-a ironizat pe Marius Şumudică şi Neil Lennon după Rapid – FCSB 2-0 23:16 Singurul jucător criticat de Gigi Becali, după Rapid – FCSB 2-0: „Poate îşi găseşte undeva să plece!” 22:55 Rapid – FCSB 2-0. Giuleştenii, prima victorie în play-off! Campioana, fără succes în faţa rivalei în acest sezon 22:34 Răzvan Lucescu, prima reacţie după titlul câştigat cu PAOK: „Boss, îți mulțumesc din toată inima. E pentru tine ce am reușit Vezi toate știrile
Citește și