Închide meniul
EXCLUSIV

Cristi Tănase, dezvăluri din interiorul FCSB-ului: „Jucătorii nu mai aveau respect de antrenor! Nu înțeleg copiii din ziua de azi!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 8 ianuarie 2023, 18:55

Cristi Tănase, dezvăluri din interiorul FCSB-ului: Jucătorii nu mai aveau respect de antrenor! Nu înțeleg copiii din ziua de azi!”

Cristi Tănase, dezvăluri din interiorul FCSB-ului

Jucătorii FCSB-ului și Gigi Becali/hepta

Cristi Tănase, dezvăluri din interiorul FCSB-ului! Fostul triplu campion cu FCSB a vorbit, în exclusivitate, pentru Antena Sport, despre atitudinea pe care jucătorii vicecampioanei României o au.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Tănase a evoluat în două perioade pentru FCSB, august 2009 – iulie 2015 și ianuarie 2018 – iulie 2018. În tricoul FCSB-ului, Tănase a obținut șapte trofee: trei titluri de campion, o Cupă a Ligii, două Cupe ale României și o Supercupă a României.

Cristi Tănase, dezvăluri din interiorul FCSB-ului

Fotbalistul, în vârstă de 35 de ani, susține că tinerii jucători de la FCSB nu mai au respect față de antrenor, motiv pentru care formația patronată de Gigi Becali nu a mai obținut performanțe notabile, în ultimii ani.

Totodată, Tănase este de părere că antrenorul ideal pentru FCSB trebuie să știe cum să comunice cu jucătorii și să aibă personalitate.

„Pintilii a avut și rezultate. Știi care e ideea? Chiar dacă mai face nea’ Gigi o schimbare, două, trei, cel mai mult contează ca jucătorii să respecte antrenorul și să-l asculte. Asta contează cel mai mult!

Reclamă

Nu contează că-l bagă pe ăla sau pe celălalt. (n.r. nu crezi că implicarea lui Gigi Becali îi face pe jucători să nu respecte antrenorul?) Dacă ai personalitate și știi cum să pui problema… știi că așa făcea nea’ Gigi și înainte. Dar, dacă știi cum să pui problema și să vorbești cu jucătorii, eu spun că nu îți știrbește din respect.

Eu am fost la Steaua și am văzut… jucătorii nu mai aveau respect de antrenor. Pe Teja l-am prins secund și crede-mă că avea o personalitate. Dar, în general, dacă jucătorii nu au respect față de antrenori, și la antrenamente, și la meciuri… Dacă el îți spune să alergi, iar tu îi spui «dă-te, mă, că oricum joc», nu e bine. Aici e cheia, ca antrenorul să reușească să se impună”, a declarat Cristi Tănase, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Cristi Tănase, în timpul unui meci pentru FCSB
Cristi Tănase, în timpul unui meci pentru FCSB

Cristi Tănase: „Dică ne-a pus pe ecran să meargă o fază cu încetinitorul!”

„Ultima dată când am fost la Steaua, antrenor era Dică. El era respectat. Dar eu nu înțeleg copiii ăștia din ziua de azi… Dacă îl vezi pe Dică sau alt antrenor, tu trebuie să ai respect pentru că a fost un mare jucător.

Reclamă 4 / 0/3

Se vede la meciurile oficiale. Nu ai văzut că erau șapte în atac și trei în apărare? Eu la asta mă refer. Dică ne-a pus odată pe ecran să meargă o fază cu încetinitorul pentru a vedea în câte secunde ajung cei din atac în 30 de metri. Deci, crede-mă că au făcut mai mult de un minut (n.r. râde).

Nu e vorba că îi răspund sau îi zic ceva, dar, prin modul lor de a se comporta în timpul meciurilor, denotă lipsă de respect. Pe Dică îl respectau foarte mult, doar că în teren…”, a mai spus Cristi Tănase.

Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul Vezi toate știrile
Citește și