Închide meniul

„Dodel” Tănase ar fi fost implicat într-un scandal cu mai mulţi interlopi. Fostul jucător de la FCSB ar fi fost în stare de ebrietate

Publicat: 17 ianuarie 2023, 8:43 / Actualizat: 17 ianuarie 2023, 12:09

Reclamă
„Dodel Tănase ar fi fost implicat într-un scandal cu mai mulţi interlopi. Fostul jucător de la FCSB ar fi fost în stare de ebrietate

Cristi Tănase ar fi fost implicat într-un scandal cu mai mulţi interlopi

Hepta

„Dodel” Tănase ar fi fost implicat într-un scandal cu mai mulţi interlopi. Cristian Tănase, fostul jucător de la FCSB, ar fi fost implicat într-un scandal monstru în noaptea de sâmbătă spre duminică. Cel poreclit „Dodel” ar fi sărit la bătaie cu nişte interlopi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Dodel” Tănase ar fi provocat un scandal monstru într-un restaurant de fiţe din nordul Capitalei. Aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, Cristian Tănase ar fi sărit la bătaie, scriu cei de la gandul.ro.

„Dodel” Tănase ar fi fost implicat într-un scandal cu mai mulţi interlopi

Bărbaţii care ar fi intrat în conflict cu Cristi Tănase ar fi din Clanul Caran. Conform sursei citate, după mai multe schimburi de replici, Tănase ar fi luat un scaun şi l-ar fi aruncat spre bărbaţii cu care a intrat în conflict şi care se aflau la o masă vecină. Conflictul a fost aplanat de bodyguarzi, care i-ar fi dat afară din local pe scandalagii după ce i-au pus să achite nota. Conform martorilor, Tănase s-ar fi aflat în stare de ebritate în momentul scandalului. Cristi Tănase a fost unul dintre jucătorii pe care Gigi Becali îi aprecia.

Cristi Tănase a vorbit despre lupta la titlu

Cristi Tănase a vorbit, în exclusivitate, pentru Antena Sport, despre lupta la titlu din acest sezon de Liga 1. Cristi Tănase (35 de ani) este liber de contract, după ce, în vara lui 2022, s-a despărțit de FC Argeș. Acesta a pus umărul la prima calificare, în play-off-ul Ligii 1, a formației piteștene, din sezonul 2021/2022.

Fostul fotbalist de la FCSB este fanul echipei patronate de Gigi Becali și își dorește ca aceasta să câștige titlul de campioană, la finalul actualului sezon. Însă, recunoaște că îi e „frică” de CFR Cluj care a adjudecat ultimele cinci campionate.

Reclamă

Totodată, Cristi Tănase spune că liderul Ligii 1, Farul Constanța, are șanse la titlu, fiind de părere că echipa lui Gică Hagi prestează un fotbal mai bun decât în 2017, când a câștigat campionatul.

„Sincer, Farul, atunci când a câștigat campionatul, nu a jucat la fel de bine cum a jucat anul acesta, părerea mea. Mi se pare că joacă mult mai pe poartă. Înainte avea posesia aceea cum o avea Barcelona. Acum e și mai direct spre poartă. Au șanse mari.

Mie, sincer, tot îmi e frică de CFR. Eu mi-aș dori din tot sufletul să câștige Steaua (n.r. FCSB). Dar nu știu ce se va întâmpla în play-off, deoarece, în ultimii ani, în play-off, Farul a cam scârțâit”, a declarat Cristi Tănase, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Reclamă 4 / 0/3

Cristi Tănase se gândește la retragere

Cristi Tănase a mai spus, pentru AntenaSport, că se gândește la retragerea din fotbal.

„Deocamdată, nu am discutat cu nimeni. Atunci când am plecat de la Pitești, au fost ceva discuții cu Chiajna, cu primarul Tănase. Apoi, am zis că Liga 2 nu prea e pentru mine și am zis să mai stau.

Și știi cum e… trece timpul. Nu știu dacă mai pot să mai joc. Mă gândesc la retragere. Nu sunt sută la sută sigur, dar nu vreau să mă duc în Liga 2 sau prin nu știu ce alte orașe.

Cam 80%, aș vrea să agăț ghetele în cui. Dacă e să fie vreo propunere bună, da. Dar, altfel; nu are rost”, a mai spus Cristi Tănase.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:43 Haniel Langaro a semnat cu CS Dinamo! Dublul câştigător al Ligii Campionilor cu Barcelona va juca în România în următorii 2 ani 12:21 Întâlnire Mircea Lucescu – Dan Şucu – George Copos pentru a-l convinge pe „Il Luce” să vină la Rapid 11:52 Andrea Compagno l-a pulverizat pe Mihai Stoica: „Nu ştiu cine este acest personaj!” Afirmaţii explozive ale atacantului italian 11:06 Mesajul celor de la FCSB, la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor de Steaua la Sevilla, în 1986 10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 VIDEOSamara şi Dragoman au pierdut cu Chen Meng şi Wang Manyu la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu au pierdut şi ei 9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” 9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio 8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport Vezi toate știrile
Citește și