Închide meniul
NEWS ALERT

Ovidiu Burcă, atac fără precedent asupra jucătorilor. E haos la Dinamo! „Să le fie rușine de ce au făcut zilele trecute”. Primul jucător care e OUT din „haită”

Dan Roșu Publicat: 18 ianuarie 2023, 14:36

Reclamă
Ovidiu Burcă, atac fără precedent asupra jucătorilor. E haos la Dinamo! „Să le fie rușine de ce au făcut zilele trecute. Primul jucător care e OUT din „haită

Ovidiu Burcă, atac fără precedent asupra jucătorilor

Ovidiu Burcă, într-o conferinţă de presă

Ovidiu Burcă a lansat un atac fără precedent asupra jucătorilor lui Dinamo. Asta după ce fotbaliştii au făcut grevă din cauza restanţelor pe ultimele două luni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Voi intra direct în subiect! Să le fie rușine! Să le fie rușine de ce au făcut zilele trecute! Nu aveau niciun drept să facă ce au făcut. Eu încerc să le dau fotbaliștilor ce se poate mai bun. De când am venit aici nu le-a lipsit nimic jucătorilor. În Liga 1 nu sunt 5 echipe care au condițiile pe care le are Dinamo. Mă refer la tot, de la bucătar propriu, până la chestiile financiare. Deplasări cu avionul, hoteluri de 5 stele.

Ovidiu Burcă, atac fără precedent asupra jucătorilor

Ce au făcut jucătorii e o mare pată pe istoria acestui club. Într-o zi au dat cu piciorul la tot ce am făcut în tot sezonul. O întârziere de două luni nu e ceva grav. I-am rugat să aibă răbdare pentru că în această săptămână se va rezolva. Am stricat tot ce am construit. Acest grup de jucători a picat testul loialității față de club, de oamenii care le-au plătit salariile, care le-au trimis mâncare și l-au reparat salariile. Au picat testul! Eu nu accept asta. Sunt foarte dezamăgit.

Acum o săptămână, eu am vorbit despre problemele financiare. Dar jucătorii nu au avut răbdare. Au făcut grevă și nu s-au antrenat. Uitați în ce moment am ajuns. Ne-am întors de unde am pornit și trebuie să o luăm de la început. Față de suporteri și față de club nu aveau să facă asta. Am avut impresia că jucătorii nu au venit pentru bani. Băgam mână în foc pentru acest grup de jucător. Toată lumea știa unde vine. Nu le cer sacrificii enorme. Am cerut o săptămână de răbdare. Am cerut mult? Nu! Nu aveau niciun motiv să facă ce au făcut!”, a spus Burcă, la conferinţa de presă.

Primul jucător, OUT de la Dinamo

Ovidiu Burcă a trecut pe „lista neagră” cinci jucători de la Dinamo, după greva de la antrenamente. Fotbaliştii sunt acuzaţi că ar fi pus la cale protestele din cadrul echipei. Unul dintre ei, Vasile Buhăescu a reziliat deja contractul.

Reclamă

Se pare că oficialii de la Dinamo s-au arătat extrem de deranjaţi de jucătorii care au refuzat să se antreneze, şi astfel au luat atitudine. Din informaţiile fanatik.ro, Marius Tomozei, Bogdan Gavrilă, Ştefan Fara şi Alin Dudea vor părăsi şi ei formaţia roş-albă în această pauză competiţională.

Toţi cei cinci jucători au intrat în atenţia conducerii după greva de luni, de la antrenamente. Cu toate acestea, decizia ca cei cinci jucători să plece de la club îi aparţine lui Ovidiu Burcă, care a avut o reacţie vehementă după refuzul fotbaliştilor de a se pregăti.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:49 Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă, scandal în direct din cauza „războiului” CSA Steaua – FCSB: „Nu mă interesează justiţia pe mine!” 21:45 LIVE VIDEOCanada – Norvegia se joacă ACUM în AntenaPLAY! Kazahstan – Suedia 1-3. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 21:28 BREAKING NEWSLiviu Bocciu va fi eliberat din închisoare! Anunțul momentului pentru fanii Rapidului 21:20 Leeds – Norwich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 21:19 VideoReportaj special de la Imola! Omagiu pentru Ayrton Senna, din locul în care legenda Formulei 1 şi-a pierdut viaţa. EXCLUSIV 21:06 „Mă apăr singur!” Replica lui Florin Talpan, după ce Ilie Năstase a acuzat că îl va da în judecată 20:48 Andrea Compagno a văzut lista atacanților doriți de Gigi Becali și a reacționat imediat. A spus cine l-ar putea înlocui la FCSB 20:15 Iga Swiatek, prima finalistă a turneului WTA de la Roma! Poate avea parte de un duel fabulos în ultimul act 19:52 Luis Enrique anunță o revoluție la PSG după plecarea lui Kylian Mbappe! Campanie uriașă de achiziții la campioana din Franța 19:05 Cel mai bun jucător de la Corvinul a semnat cu o echipă din play-off-ul Ligii 1! Pierdere înainte de preliminariile Europa League Vezi toate știrile
Citește și