Închide meniul
NEWS ALERT

Ovidiu Burcă, atac fără precedent asupra jucătorilor. E haos la Dinamo! „Să le fie rușine de ce au făcut zilele trecute”. Primul jucător care e OUT din „haită”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 18 ianuarie 2023, 14:36

Ovidiu Burcă, atac fără precedent asupra jucătorilor. E haos la Dinamo! „Să le fie rușine de ce au făcut zilele trecute. Primul jucător care e OUT din „haită

Ovidiu Burcă, atac fără precedent asupra jucătorilor

Ovidiu Burcă, într-o conferinţă de presă

Ovidiu Burcă a lansat un atac fără precedent asupra jucătorilor lui Dinamo. Asta după ce fotbaliştii au făcut grevă din cauza restanţelor pe ultimele două luni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Voi intra direct în subiect! Să le fie rușine! Să le fie rușine de ce au făcut zilele trecute! Nu aveau niciun drept să facă ce au făcut. Eu încerc să le dau fotbaliștilor ce se poate mai bun. De când am venit aici nu le-a lipsit nimic jucătorilor. În Liga 1 nu sunt 5 echipe care au condițiile pe care le are Dinamo. Mă refer la tot, de la bucătar propriu, până la chestiile financiare. Deplasări cu avionul, hoteluri de 5 stele.

Ovidiu Burcă, atac fără precedent asupra jucătorilor

Ce au făcut jucătorii e o mare pată pe istoria acestui club. Într-o zi au dat cu piciorul la tot ce am făcut în tot sezonul. O întârziere de două luni nu e ceva grav. I-am rugat să aibă răbdare pentru că în această săptămână se va rezolva. Am stricat tot ce am construit. Acest grup de jucători a picat testul loialității față de club, de oamenii care le-au plătit salariile, care le-au trimis mâncare și l-au reparat salariile. Au picat testul! Eu nu accept asta. Sunt foarte dezamăgit.

Acum o săptămână, eu am vorbit despre problemele financiare. Dar jucătorii nu au avut răbdare. Au făcut grevă și nu s-au antrenat. Uitați în ce moment am ajuns. Ne-am întors de unde am pornit și trebuie să o luăm de la început. Față de suporteri și față de club nu aveau să facă asta. Am avut impresia că jucătorii nu au venit pentru bani. Băgam mână în foc pentru acest grup de jucător. Toată lumea știa unde vine. Nu le cer sacrificii enorme. Am cerut o săptămână de răbdare. Am cerut mult? Nu! Nu aveau niciun motiv să facă ce au făcut!”, a spus Burcă, la conferinţa de presă.

Primul jucător, OUT de la Dinamo

Ovidiu Burcă a trecut pe „lista neagră” cinci jucători de la Dinamo, după greva de la antrenamente. Fotbaliştii sunt acuzaţi că ar fi pus la cale protestele din cadrul echipei. Unul dintre ei, Vasile Buhăescu a reziliat deja contractul.

Reclamă

Se pare că oficialii de la Dinamo s-au arătat extrem de deranjaţi de jucătorii care au refuzat să se antreneze, şi astfel au luat atitudine. Din informaţiile fanatik.ro, Marius Tomozei, Bogdan Gavrilă, Ştefan Fara şi Alin Dudea vor părăsi şi ei formaţia roş-albă în această pauză competiţională.

Toţi cei cinci jucători au intrat în atenţia conducerii după greva de luni, de la antrenamente. Cu toate acestea, decizia ca cei cinci jucători să plece de la club îi aparţine lui Ovidiu Burcă, care a avut o reacţie vehementă după refuzul fotbaliştilor de a se pregăti.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
Vezi toate știrile
Citește și