Închide meniul

Cinci jucători sunt pe cale să plece de la Dinamo! Ovidiu Burcă i-a trecut pe „lista neagră”, după greva de la antrenamente

Viviana Moraru Publicat: 17 ianuarie 2023, 17:28

Cinci jucători sunt pe cale să plece de la Dinamo! Ovidiu Burcă i-a trecut pe „lista neagră, după greva de la antrenamente

Cinci jucători pleacă de la Dinamo! Ovidiu Burcă i-a recut pe "lista neagră"

Jucătorii lui Dinamo, în timpul unui meci/ Facebook Dinamo

  • Cinci jucători pleacă de la Dinamo
  • Ovidiu Burcă i-a trecut pe „lista neagră”

Ovidiu Burcă a trecut pe „lista neagră” cinci jucători de la Dinamo, după greva de la antrenamente. Fotbaliştii sunt acuzaţi că ar fi pus la cale protestele din cadrul echipei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo traversează o perioadă haotică, după ce atât jucătorii, cât şi antrenorul nu s-au prezentat la antrenamente. „Câinii” sunt nemulţumiţi de faptul că nu şi-au mai primit salariile de câteva luni.

Cinci jucători pleacă de la Dinamo! Ovidiu Burcă i-a trecut pe „lista neagră”

Se pare că oficialii de la Dinamo s-au arătat extrem de deranjaţi de jucătorii care au refuzat să se antreneze, şi astfel au luat atitudine. Din informaţiile fanatik.ro, Marius Tomozei, Vasile Buhăescu, Bogdan Gavrilă, Ştefan Fara şi Alin Dudea vor părăsi formaţia roş-albă în această pauză competiţională.

Reclamă

Toţi cei cinci jucători au intrat în atenţia conducerii după greva de luni, de la antrenamente. Cu toate acestea, decizia ca cei cinci jucători să plece de la club îi aparţine lui Ovidiu Burcă, care a avut o reacţie vehementă după refuzul fotbaliştilor de a se pregăti.

Vasile Buhăescu, Bogdan Gavrilă şi Alin Dudea, căpitanul echipei, evoluează la Dinamo de la startul sezonului, în timp ce Marius Tomozei a fost adus la începutul lui 2022. De cealaltă parte, Ştefan Fara se afla în cadrul lotului „câinilor” din 2021.

Reclamă

Haosul continuă la Dinamo! Ovidiu Burcă a lipsit de la ultimul antrenament

Ovidiu Burcă este tot mai nemulţumit de haosul de la Dinamo şi nu s-a prezentat la ultimul antrenament al „câinilor”. Antrenorul poate părăsi banca tehnică a clubului, înainte de reluarea sezonului de ligă secundă.

Ovidiu Burcă nu s-a prezentat la baza de pregătire de la Săftica, a celor de la Dinamo, anunţă fanatik.ro. Antrenorul a participat la o şedintă cu oficialii clubului din Ştefan cel Mare, Răzvan Zăvăleanu şi Vlad Iacob.

Imediat după şedinţă, Ovidiu Burcă a oferit câteva declaraţii, prin care a dat de înţeles că nu s-a ajuns la nicio soluţie în cadrul adunării de la club.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu am ce să discut la ora asta. Nu am ce să declar. S-au discutat niște lucruri, nu avem concluzii la momentul ăsta. (n.r. Poate că cei de la birouri au) Dacă ei au concluzii, eu nu am concluzii la ora asta”, a declarat Ovidiu Burcă.

Totodată, Burcă a oferit un răspuns categoric atunci când a fost întrebat dacă revine la antrenamentele lui Dinamo: „Nu!”, a fost replica tehnicianului în vârstă de 52 de ani, care se află pe banca roş-albilor de la startul sezonului.

Refuzul lui Ovidiu Burcă de a se prezenta la antrenamente vine la o zi după ce jucătorii au apelat la acelaşi mod de a protesta. Tehnicianul se pare că a fost extrem de deranjat de atitudinea fotbaliştilor, care ulterior au revenit în sala de forţă, la intervenţia lui Vlad Iacob.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:20 EXCLUSIVJuan Bauza, aproape de transferul la FCSB! Lovitură de proporţii pregătită de Gigi Becali 14:05 Barcelona – PSG şi Borussia Dortmund – Atletico Madrid, 22:00, LIVE TEXT! Meciuri decisive pentru semifinalele Champions League 13:43 Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB! Propunere directă pentru Gigi Becali: „Este excepţional! 13:20 VIDEOElizabeta Samara – Sabine Winter 1-3 a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Adina Diaconu a pierdut partida cu Manika Batra 12:30 Famalicao – Sporting Lisabona LIVE VIDEO, 22:15, live în AntenaPLAY. „Leii” pot face un pas uriaş către titlu în Liga Portugal 12:15 „Un conducător serios nu face aşa ceva!” Dumitru Dragomir, avertisment pentru Dan Şucu. Ce îi cere să facă cu Cristiano Bergodi 11:17 Câţi bani cere Cristiano Bergodi pentru a pleca de la Rapid. Dan Şucu şi Victor Angelescu l-au băgat în şedinţă de urgenţă! 11:14 Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali a renunţat la transferul unui star din Liga 1: „N-are niciun sens să insistăm!” 10:52 SUA atacă medalia de aur la Jocurile Olimpice cu un nou „Dream Team”: LeBron James, Stephen Curry şi Kevin Durant, în echipă 10:42 FotoCole Palmer, „poker” şi trei recorduri spulberate pentru Chelsea! Imagini ruşinoase cu londonezii care se „bat” pentru minge Vezi toate știrile
Pe același subiect
Prima reacţie a lui Ovidiu Haţegan după faza controversată din Dinamo - Poli Iaşi
Liga 1 • 15 apr., 20:50
Prima reacţie a lui Ovidiu Haţegan după faza controversată din Dinamo – Poli Iaşi: „Am greşit, îmi pare rău!”
Primul transfer realizat de Dinamo, pentru sezonul viitor
Liga 1 • 15 apr., 17:30
Primul transfer realizat de Dinamo, pentru sezonul viitor! Cu cine s-au înţeles „câinii”
Reacţia lui Kyros Vassaras, după accidentarea horror suferită de Luca Matei! Verdict categoric în privinţa deciziei lui Haţegan
Liga 1 • 15 apr., 14:39
Reacţia lui Kyros Vassaras, după accidentarea horror suferită de Luca Matei! Verdict categoric în privinţa deciziei lui Haţegan
Poli Iaşi, mesaj de susţinere pentru Luca Mihai
Liga 1 • 15 apr., 14:09
Poli Iaşi, mesaj de susţinere pentru Luca Mihai! Care este starea tânărului de 20 de ani
Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Luca Mihai, internat la spitalul Elias: "Am trăit momente cumplite"
Liga 1 • 15 apr., 12:50
Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Luca Mihai, internat la spitalul Elias: „Am trăit momente cumplite”