Închide meniul
Video

Ana Bodea, actriţa care joacă rolul Liei în cel mai captivant serial de la Antena 1, dezvăluiri despre traumele din Rusia

Publicat: 18 ianuarie 2023, 21:20 / Actualizat: 23 iulie 2023, 18:33

Reclamă

Ana Bodea, actriţa din Lia - soţia soţului meu, a făcut dezvăluiri tulburătoare

Captură Antena Sport

Ana Bodea, actriţa care joaca rolul Liei în cel mai nou si mai captivant serial de la Antena 1, a făcut balet şi înot în acelasi timp! Bătăile şi jignirile primite la Moscova au făcut-o să renunţe la balet. Si Lia, fata din film, a fost nevoită să lase baletul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cunoscută pentru rolul din „Lia – soţia soţului meu”, Ana Bodea a studiat la şcolile de balet din Berlin, Cannes şi Marsilia. Balerina a fost fost şi la celebra Academie Balşoi din Moscova.

Am învăţat şi limba rusă, pentru că nimeni nu voia să vorbească cu mine în engleză. Eu eram şi străina care vine şi le ocupa locurile„, a spus Ana Bodea.

Ana Bodea, actriţa care joacă rolul Liei în cel mai captivant serial de la Antena 1, dezvăluiri despre traumele din Rusia

După ce a terminat liceul în Rusia, Ana s-a întors în România, chiar dacă intrase prima la Facultatea de Coregrafie şi Pedagogie a Teatrului Balşoi. Ana a suferit adevărate traume în Rusia. Jignirile profesorilor o dureau mai tare ca bătăile încasate.

Mai primeai un picior, un pumn, un scaun aruncat spre tine dacă nu făceai o mişcare corectă. Cel mai rău îmi făceau cuvintele urâte. Un cuvânt poate să doară mult mai tare decât un gest sau o palmă. Mă obişnuisem cu palmele„, a mai spus Ana Bodea.

Reclamă

Ana şi-a dat seama că baletul nu o mai face fericită şi a trecut la actorie. La 22 de ani, Ana Bodea visează şi la o carieră în muzică. Ea a învăţat să cânte singură la pian.

Îmi doresc să cânt cu vocea. Am început cursurile de canto de curând„, a mai povestit Ana Bodea.

Lia – sotia sotului meu” – o poveste unică de iubire, cu Ana Bodea în rolul personajului principal, e în fiecare joi la Antena 1, de la 20:30.

Reclamă 4 / 0/3

Am fost acum de sărbători, la o masa în familie şi toată lumea m-a întâmpinat cu „Bună, Lia! Ce mai faci?„, a glumit Ana.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A 15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:50 UPDATELeeds – Southampton a fost live, în AntenaPLAY. Leeds a ratat promovarea directă în Premier League! Ipswich a promovat! 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham 15:27 Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor” 15:15 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami! Max Verstappen, în pole position în cursa de sprint Vezi toate știrile
Citește și