Închide meniul
Video

Ana Bodea, actriţa care joacă rolul Liei în cel mai captivant serial de la Antena 1, dezvăluiri despre traumele din Rusia

Reclamă

Publicat: 18 ianuarie 2023, 21:20 / Actualizat: 23 iulie 2023, 18:33

Ana Bodea, actriţa din Lia - soţia soţului meu, a făcut dezvăluiri tulburătoare

Captură Antena Sport

Ana Bodea, actriţa care joaca rolul Liei în cel mai nou si mai captivant serial de la Antena 1, a făcut balet şi înot în acelasi timp! Bătăile şi jignirile primite la Moscova au făcut-o să renunţe la balet. Si Lia, fata din film, a fost nevoită să lase baletul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cunoscută pentru rolul din „Lia – soţia soţului meu”, Ana Bodea a studiat la şcolile de balet din Berlin, Cannes şi Marsilia. Balerina a fost fost şi la celebra Academie Balşoi din Moscova.

Am învăţat şi limba rusă, pentru că nimeni nu voia să vorbească cu mine în engleză. Eu eram şi străina care vine şi le ocupa locurile„, a spus Ana Bodea.

Ana Bodea, actriţa care joacă rolul Liei în cel mai captivant serial de la Antena 1, dezvăluiri despre traumele din Rusia

După ce a terminat liceul în Rusia, Ana s-a întors în România, chiar dacă intrase prima la Facultatea de Coregrafie şi Pedagogie a Teatrului Balşoi. Ana a suferit adevărate traume în Rusia. Jignirile profesorilor o dureau mai tare ca bătăile încasate.

Mai primeai un picior, un pumn, un scaun aruncat spre tine dacă nu făceai o mişcare corectă. Cel mai rău îmi făceau cuvintele urâte. Un cuvânt poate să doară mult mai tare decât un gest sau o palmă. Mă obişnuisem cu palmele„, a mai spus Ana Bodea.

Reclamă

Ana şi-a dat seama că baletul nu o mai face fericită şi a trecut la actorie. La 22 de ani, Ana Bodea visează şi la o carieră în muzică. Ea a învăţat să cânte singură la pian.

Îmi doresc să cânt cu vocea. Am început cursurile de canto de curând„, a mai povestit Ana Bodea.

Lia – sotia sotului meu” – o poveste unică de iubire, cu Ana Bodea în rolul personajului principal, e în fiecare joi la Antena 1, de la 20:30.

Reclamă 4 / 0/3

Am fost acum de sărbători, la o masa în familie şi toată lumea m-a întâmpinat cu „Bună, Lia! Ce mai faci?„, a glumit Ana.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
Vezi toate știrile
Citește și