Închide meniul

PAOK, cu un picior în semifinalele Cupei Greciei! Taison, fostul jucător al lui Mircea Lucescu, a marcat

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 18 ianuarie 2023, 23:28 / Actualizat: 19 ianuarie 2023, 10:17

PAOK, cu un picior în semifinalele Cupei Greciei! Taison, fostul jucător al lui Mircea Lucescu, a marcat

PAOK s-a calificat în sferturile Cupei Greciei

Răzvan Lucescu/Hepta

PAOK, echipa antrenată de Răzvan Lucescu, este cu un picior în semifinalele Cupei Greciei, după ce a învins-o, în prima manșă, pe Panathinaikos, scor 2-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dacă se va califica în semifinale, trupa lui Răzvan Lucescu o va întâlni pe câștigătoarea dintre Lamia și Apollon Paralimniou.

PAOK, cu un picior în semifinalele Cupei Greciei

Tabela de marcaj a fost deschisă de PAOK, în minutul 52, prin Brandon Thomas. Formația lui Răzvan Lucescu și-a majorat avantajul, în minutul 72, după ce brazilianul Taison, fostul jucător al lui Mircea Lucescu la Șahtior Donețk, a trimis mingea în plasă.

Taison (35 de ani) a fost transferat de PAOK, în urmă cu patru zile, liber de contract, de la Sport Club Internacional.

Răzvan Lucescu, fascinat de Taison

Răzvan Lucescu (53 de ani) s-a declarat încântat de transferul lui Taison, despre care spune că o poate ajuta pe PAOK, în primul rând, prin experiența sa.

Reclamă

„Mi-ar plăcea să fie pe bancă. Chiar și atunci când este folosit 15 minute poate oferi ceva diferit, știe să citească jocul. Cred că nu e nevoie să discutăm despre ceea ce a realizat în carieră. Pare să fie în formă, s-a antrenat cu fosta echipă. Ar trebui să împingem situația, suntem într-o mini-criză din punct de vedere al absențelor și poate că-l vom forța puțin mai mult decât ne-am dori”, a declarat Răzvan Lucescu, zilele trecute, despre Taison.

Răzvan Lucescu a revenit pe banca lui PAOK în vara lui 2021 și mai are contract până în 2024.

PAOK nu o duce bine în campionat

Formația antrenată de Răzvan Lucescu nu o duce la fel de bine și în campionat, aceasta aflându-se pe locul 4, cu 36 de puncte obținute, la nouă lungimi în spatele liderului Panathinaikos.

Reclamă 4 / 0/3

În următorul meci de campionat, PAOK o va întâlni, în deplasare, pe Panathinaikos. Partida este programată duminică, de la ora 19:30.

La „cârma” lui PAOK, Răzvan Lucescu a cucerit un titlu de campion și două Cupe ale Greciei.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și