Închide meniul

Un fost jucător de la Tottenham a decedat la numai 25 de ani! Veste cutremurătoare

Cosmin Cioboată Publicat: 19 ianuarie 2023, 18:02

Reclamă
Un fost jucător de la Tottenham a decedat la numai 25 de ani! Veste cutremurătoare

Anton Walkes a decedat la 25 de ani

Anton Walkes a decedat la 25 de ani / Profimedia

Anton Walkes, un fost jucător de la Tottenham, a decedat la numai 25 de ani! Lumea fotbalului a fost cutremurată astăzi, după vestea că tânărul jucător englez s-a stins din viață în urma unui accident naval.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Walkes jucase ultima oară pentru Charlotte FC, în Statele Unite.

Un fost jucător de la Tottenham a decedat la numai 25 de ani!

Anton Walkes a murit la vârsta de 25 de ani, după ce a fost implicat într-o coliziune între două bărci, în Florida. Potrivit mirror.co.uk, cele două ambarcațiuni s-au ciocnit miercuri după-amiază, în apropiere de Stadionul Marin din Miami.

Walkes a fost găsit inconștient la scena accidentului, iar medicii au încercat să-l resusciteze, însă fără succes. Din păcate, tânărul fotbalist n-a putut fi salvat.

Oficialii de la Charlotte FC, ultimul club pentru care a jucat, și-au exprimat regretul uriaș după dispariția lui Anton Walkes.

Reclamă
Reclamă 4

„Suntem devastați să aflăm de pierderea lui Anton Walkes, un tată cu adevărat incredibil, o persoană iubitoare și o ființă umană extraordinară”, a spus Zoran Krneta, directorul sportiv de la Charlotte FC.

Anton Walkes era considerat un viitor star la Tottenham

Anton Walkes a fost crescut la academia lui Tottenham, între 2013 și 2017. Fostul fundaș central a bifat un singur meci la prima echipă a londonezilor, în sezonul 2016/2017, într-un meci din Cupa Ligii Angliei, cu Gillingham.

Walkes era considerat unul dintre tinerii jucători de mare perspectivă de la Tottenham. Englezul a purtat banderola de căpitan a echipei de tineret, în grupele UEFA Youth League.

Reclamă

Anton Walkes s-a despărțit de Tottenham în 2018. De-a lungul carierei, el a mai jucat la Atlanta United și Portsmouth.

Recomandări

Ce crezi că se va întâmpla în meciul România - Ucraina, de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:54

Serbia – Anglia 0-1. Bellingham, debut excelent la EURO 2024! Selecționata lui Southgate a început asaltul pentru marele trofeu

23:50

România – Ucraina LIVE TEXT, ora 16:00! Aşteptarea a luat sfârşit. „Tricolorii” debutează la EURO 2024! Echipele probabile

23:37

Programul românilor de luni, de la Campionatele Europene de Nataţie de la Belgrad! Competiţia e live în AntenaPLAY

23:31

Primele imagini din cantonamentul FCSB-ului din Olanda! Marius Ştefănescu şi Daniel Popa, sub comanda lui Elias Charalambous

23:02

„Nici el nu crede!” Răzvan Raț a reacționat, după ce Nicolae Stanciu a spus că România poate învinge orice adversar la EURO 2024

22:54

Jude Bellingham a marcat primul gol al Angliei, de la EURO 2024! Cifre fabuloase ale starului de la Real Madrid

1 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 2 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și