Închide meniul

Un fost jucător de la Tottenham a decedat la numai 25 de ani! Veste cutremurătoare

Cosmin Cioboată Publicat: 19 ianuarie 2023, 18:02

Reclamă
Un fost jucător de la Tottenham a decedat la numai 25 de ani! Veste cutremurătoare

Anton Walkes a decedat la 25 de ani

Anton Walkes a decedat la 25 de ani / Profimedia

Anton Walkes, un fost jucător de la Tottenham, a decedat la numai 25 de ani! Lumea fotbalului a fost cutremurată astăzi, după vestea că tânărul jucător englez s-a stins din viață în urma unui accident naval.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Walkes jucase ultima oară pentru Charlotte FC, în Statele Unite.

Un fost jucător de la Tottenham a decedat la numai 25 de ani!

Anton Walkes a murit la vârsta de 25 de ani, după ce a fost implicat într-o coliziune între două bărci, în Florida. Potrivit mirror.co.uk, cele două ambarcațiuni s-au ciocnit miercuri după-amiază, în apropiere de Stadionul Marin din Miami.

Walkes a fost găsit inconștient la scena accidentului, iar medicii au încercat să-l resusciteze, însă fără succes. Din păcate, tânărul fotbalist n-a putut fi salvat.

Oficialii de la Charlotte FC, ultimul club pentru care a jucat, și-au exprimat regretul uriaș după dispariția lui Anton Walkes.

Reclamă

„Suntem devastați să aflăm de pierderea lui Anton Walkes, un tată cu adevărat incredibil, o persoană iubitoare și o ființă umană extraordinară”, a spus Zoran Krneta, directorul sportiv de la Charlotte FC.

Anton Walkes era considerat un viitor star la Tottenham

Anton Walkes a fost crescut la academia lui Tottenham, între 2013 și 2017. Fostul fundaș central a bifat un singur meci la prima echipă a londonezilor, în sezonul 2016/2017, într-un meci din Cupa Ligii Angliei, cu Gillingham.

Walkes era considerat unul dintre tinerii jucători de mare perspectivă de la Tottenham. Englezul a purtat banderola de căpitan a echipei de tineret, în grupele UEFA Youth League.

Reclamă 4 / 0/3

Anton Walkes s-a despărțit de Tottenham în 2018. De-a lungul carierei, el a mai jucat la Atlanta United și Portsmouth.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:35 Marius Şumudică vrea un jucător de la FCSB la naţionala României şi îl „înţeapă” pe Mihai Stoica: „Să iasă şi să spună public” 8:26 Mihai Stoica a anunţat care sunt meciurile pe care FCSB le va juca în Ghencea: „Nu fac nicio asociere între FCSB, CSA şi Steaua” 0:03 Denis Alibec se întoarce în Liga 1! Dorit de FCSB şi Farul, atacantul naţionalei a ales echipa pentru care va evolua 17
mai
23:45
VIDEOSouthampton – Leeds, finala playoff-ului de promovare de pe Wembley (26 mai, AntenaPLAY). „Sfinţii”, victorie clară cu West Brom
17
mai
23:37
Cum a reacţionat Gică Hagi după ce a văzut prestaţia lui Ianis Hagi cu Real Madrid! Ce a spus „Regele” despre evoluţia fiului său
17
mai
23:24
Răzvan Lucescu poate pleca de la PAOK, chiar dacă va câştiga titlul în Grecia. Echipa refuzată de tatăl său a pus ochii pe el
17
mai
23:07
Mihai Stoica a confirmat că un jucător important al FCSB-ului se desparte de echipa lui Becali: „Sunt şanse să fi semnat deja”
17
mai
22:35
Discursul Cristinei Neagu, după ce CSM Bucureşti a primit titlul de campioană: „Există dezamăgirea ratării Final Four!”
17
mai
22:33
Reacţia lui Bogdan Andone după ce echipa lui a învins-o pe Mioveni cu un gol în prelungiri şi e aproape de rămânerea în Liga 1!
17
mai
22:20
Anunţul lui Florin Tănase, după ce Gigi Becali i-a făcut ofertă să se întoarcă la FCSB: „Mi-aș dori să joc în Champions League”
Vezi toate știrile
Citește și