Închide meniul
Foto

Tottenham, reacție oficială după ce un fan l-a lovit pe Aaron Ramsdale: „Suntem îngroziți! Vom colabora cu Poliția!”

Cosmin Cioboată Publicat: 16 ianuarie 2023, 9:10

Aaron Ramsdale, lovit de un fan la finalul derby-ului Tottenham - Arsenal 0-2

Aaron Ramsdale, în centrul unui scandal uriaș

  • Tottenham, reacție fermă după ce un fan l-a lovit pe Aaron Ramsdale
  • „Suntem îngroziți! Vom colabora cu Poliția!”

Tottenham a avut o reacție fermă după ce un fan l-a lovit pe Aaron Ramsdale cu piciorul, la finalul derby-ului londonez din Premier League. „Tunarii” s-au impus cu 2-0 pe terenul marii rivale, iar frustrarea a atins cote uriașe în rândul unora dintre suporterii lui Spurs.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Spiritele s-au încins pe teren, între jucătorii celor două rivale, iar tensiunea s-a extins și în tribune.

Tottenham, reacție oficială după ce un fan l-a lovit pe Aaron Ramsdale

După fluierul de final, un fan al lui Tottenham a venit la marginea peluzei și l-a lovit cu piciorul în spate pe portarul lui Arsenal, Aaron Ramsdale.

Reclamă

Stewarzii l-au îndepărtat pe suporterul respectiv de lângă goalkeeper-ul „tunarilor”. Ulterior, în jurul lui Ramsdale s-a format un haos total.

Aaron Ramsdale a fost lovit de un fan de la Tottenham

Tottenham a oferit o reacție oficială după gestul uluitor al suporterului respectiv. Oficialii lui Spurs au anunțat că vor lua legătura cu Poliția pentru a-l identifica și pedepsi pe fanul care l-a lovit pe Ramsdale.

Reclamă

„Suntem îngroziți de comportamentul unui suporter care a încercat să-l atace pe portarul lui Arsenal, Aaron Ramsdale, la finalul meciului. Violența, indiferent de formă, nu își are locul în fotbal.

Clubul a revăzut filmările CCTV pentru a-l identifica pe suporter și va colabora cu Poliția, cu Arsenal și cu Aaron Ramsdale pentru a lua cele mai ferme măsuri posibile, inclusiv interzicerea imediată a suporterului pe stadionul Tottenham Hotspur”, se arată în comunicatul emis de Tottenham, pe site-ul oficial al clubului.

Reclamă 4 / 0/3

Arsenal, victorie uriașă în fața marii rivale Tottenham

Arsenal a învins-o pe Tottenham, în deplasare, cu scorul de 2-0. „Tunarii” au rezolvat North London Derby încă din prima repriză. Mai întâi a fost surprinzătorul autogol al lui Hugo Lloris, din minutul 14, apoi a venit golul marcat de Martin Odegaard în minutul 36, din pasa lui Bukayo Saka.

Deşi a încheiat meciul cu Richarlison, Son Heung-Min şi Kane pe teren, Tottenham nu a reuşit să revină în joc şi Arsenal mai face un pas către titlul de campioană. Este lider solitar în Anglia, cu 47 de puncte după 18 meciuri disputate, la 8 puncte de Manchester City, ocupanta locului secund.

Mikel Arteta a vorbit în premieră despre transferul ratat al lui Mykhaylo Mudryk. Atacantul ucrainean părea foarte aproape să semneze cu Arsenal, însă în cele din urmă s-a înțeles cu Chelsea.

Clubul de pe Stamford Bridge a „spart banca” și a plătit 100 de milioane de euro pentru transferul jucătorului de la Șahtior Donețk. Managerul „tunarilor” a oferit o primă reacție după ce Mudryk a semnat cu rivala din Londra:

„Sunt fericit cu jucătorii pe care îi am. Mereu încercăm să ne îmbunătățim lotul, dar trebuie să rămânem constanți în privința țintelor noastre. Clubul este primul care încearcă, dar cred că trebuie să avem și anumit nivel de disciplină.

Putem să îi îmbunătățim pe cei pe care deja îi avem acum, așa că mai bine ne concentrăm pe asta. Am avut accidentări care nu ne-au ajutat, dar luăm totul de la zi la zi. Fereastra de transferuri rămâne deschisă și încercăm să ne îmbunătățim echipa. Clubul asta își dorește, iar eu îl susțin și încercăm să o facem împreună”, a spus Mikel Arteta, citat de 90min.com.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Un fost internaţional englez cu 4 titluri de campion în Premier League a spus ce se va întâmpla cu Radu Drăguşin în Anglia!
Premier League • 21 mart., 17:01
Un fost internaţional englez cu 4 titluri de campion în Premier League a spus ce se va întâmpla cu Radu Drăguşin în Anglia!
Reacţia lui Gică Popescu, după ce a văzut meciul de coşmar al lui Radu Drăguşin la Tottenham
Premier League • 18 mart., 20:56
Reacţia lui Gică Popescu, după ce a văzut meciul de coşmar al lui Radu Drăguşin la Tottenham: „Asta ar trebui să se întâmple!”
Radu Drăguşin a anunţat obiectivul României la EURO 2024
EURO 2024 • 18 mart., 17:17
Radu Drăguşin a anunţat obiectivul României la EURO 2024: „S-a ridicat ştacheta! Asta e datoria noastră!”
"Ce te-a impresionat la Tottenham?" Radu Drăguşin a dat imediat răspunsul
Premier League • 18 mart., 16:07
„Ce te-a impresionat la Tottenham?” Radu Drăguşin a dat imediat răspunsul: „A fost un obiectiv!”
Robbie Fowler a ajuns în România şi a vorbit despre Radu Drăguşin
Premier League • 17 mart., 14:42
„Are ceva special!” Ce a spus Robbie Fowler despre Radu Drăguşin. Sfatul pe care i l-a dat legenda lui Liverpool: „Asta e cheia”