Închide meniul
NEWS ALERT

Dani Alves a fost arestat la Barcelona, în această dimineaţă! E acuzat de agresiune sexuală

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 20 ianuarie 2023, 12:14

Dani Alves a fost arestat la Barcelona, în această dimineaţă! E acuzat de agresiune sexuală

Dani Alves a fost arestat la Barcelona, în această dimineaţă!

Dani Alves a fost arestat la Barcelona, în această dimineaţă! / Profimedia Images

Dani Alves a fost arestat la Barcelona, în această dimineaţă, fiind acuzat de agresiune sexuală de o femeie din Barcelona. Totul s-ar fi întâmplat la finalul lui 2022, atunci când internaţionalul brazilian se afla în vacanţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, conform presei din Spania, Alves s-a prezentat la o secţie de poliţie şi a plecat de acolo la ora 10:00, fiind reţinut într-o maşină a autorităţilor. Alves se va prezenta la un tribunal din Barcelona, unde va fi investigat.

Dani Alves a fost arestat la Barcelona, în această dimineaţă

La două zile după presupusa agresiune sexuală, femeia l-a denunţat pe Alves, care va fi prezent la Curtea Supremă a Justiţiei din Catalunia.

În seara de 30 decembrie, Alves a mers într-un club din Barcelona, unde se pare că a agresat sexual o femeie. Aceasta a reușit să scape din mâinile fotbalistului, și a mers imediat către cei care se ocupau de securitatea barului de noapte.

Imediat după ce s-a iscat scandalul, Dani Alves a oferit declarații, negând faptele de care a fost acuzat.

Reclamă

„Am fost în acel loc, eram alături de mai mulți oameni și mă distram. Toată lumea știe că-mi place să dansez. Dar fără să le invadez spațiul altora. Mereu îi respect pe cei din jur”, a declarat Dani Alves.

Dani Alves, împlicat într-un scandal sexual! Catalanii au deschis o anchetă

Dani Alves, împlicat într-un scandal sexual! Potrivit publicaţiei spaniole ABC, poliţia catalană a deschis o anchetă după ce o femeie a depus o plângere în care îl acuză pe Dani Alves, fostul jucător al clubului FC Barcelona, că a agresat-o sexual la Barcelona, în ziua de 30 decembrie.

Presupusa victimă a spus că a fost atinsă intim de internaţionalul brazilian la clubul de noapte Sutton, înainte de a alerta personalul de securitate al clubului şi de a activa protocolul Primăriei din Barcelona împotriva agresiunii şi hărţuirii sexuale în localurile private de noapte.

Reclamă 4 / 0/3

Contactat de ABC, anturajul jucătorului a negat faptele, recunoscând doar că Dani Alves şi-a petrecut „un scurt moment” din seară în acelaşi club de noapte şi afirmând că în timpul petrecut acolo „nu s-a întâmplat nimic”.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:09 LIVE TEXTRapid – Universitatea Craiova 0-1. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Burmaz a restabilit egalitatea 22:01 Andrea Compagno aşteaptă medalia de campion, după ce FCSB a luat titlul! Ce a spus atacantul italian despre Gigi Becali 22:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 21:46 VideoVictor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024: „Nu ar trebui să lipsească”! Ce a spus de grupă 21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO 21:06 Mihai Stoica a anunţat prima mutare făcută de FCSB din această vară: „Ştim cu siguranţă” 20:55 FotoFanii Rapidului, spectacol pirotehnic la derby-ul cu Universitatea Craiova! Reacţia lui Daniel Niculae după ce s-au aruncat torţe 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! 19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out Vezi toate știrile
Citește și