Închide meniul
NEWS ALERT

Dani Alves a fost arestat la Barcelona, în această dimineaţă! E acuzat de agresiune sexuală

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 20 ianuarie 2023, 12:14

Dani Alves a fost arestat la Barcelona, în această dimineaţă! E acuzat de agresiune sexuală

Dani Alves a fost arestat la Barcelona, în această dimineaţă!

Dani Alves a fost arestat la Barcelona, în această dimineaţă! / Profimedia Images

Dani Alves a fost arestat la Barcelona, în această dimineaţă, fiind acuzat de agresiune sexuală de o femeie din Barcelona. Totul s-ar fi întâmplat la finalul lui 2022, atunci când internaţionalul brazilian se afla în vacanţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, conform presei din Spania, Alves s-a prezentat la o secţie de poliţie şi a plecat de acolo la ora 10:00, fiind reţinut într-o maşină a autorităţilor. Alves se va prezenta la un tribunal din Barcelona, unde va fi investigat.

Dani Alves a fost arestat la Barcelona, în această dimineaţă

La două zile după presupusa agresiune sexuală, femeia l-a denunţat pe Alves, care va fi prezent la Curtea Supremă a Justiţiei din Catalunia.

În seara de 30 decembrie, Alves a mers într-un club din Barcelona, unde se pare că a agresat sexual o femeie. Aceasta a reușit să scape din mâinile fotbalistului, și a mers imediat către cei care se ocupau de securitatea barului de noapte.

Imediat după ce s-a iscat scandalul, Dani Alves a oferit declarații, negând faptele de care a fost acuzat.

Reclamă

„Am fost în acel loc, eram alături de mai mulți oameni și mă distram. Toată lumea știe că-mi place să dansez. Dar fără să le invadez spațiul altora. Mereu îi respect pe cei din jur”, a declarat Dani Alves.

Dani Alves, împlicat într-un scandal sexual! Catalanii au deschis o anchetă

Dani Alves, împlicat într-un scandal sexual! Potrivit publicaţiei spaniole ABC, poliţia catalană a deschis o anchetă după ce o femeie a depus o plângere în care îl acuză pe Dani Alves, fostul jucător al clubului FC Barcelona, că a agresat-o sexual la Barcelona, în ziua de 30 decembrie.

Presupusa victimă a spus că a fost atinsă intim de internaţionalul brazilian la clubul de noapte Sutton, înainte de a alerta personalul de securitate al clubului şi de a activa protocolul Primăriei din Barcelona împotriva agresiunii şi hărţuirii sexuale în localurile private de noapte.

Reclamă 4 / 0/3

Contactat de ABC, anturajul jucătorului a negat faptele, recunoscând doar că Dani Alves şi-a petrecut „un scurt moment” din seară în acelaşi club de noapte şi afirmând că în timpul petrecut acolo „nu s-a întâmplat nimic”.

Recomandări
  • Dani Alves a fost arestat în acestă dimineaţă
  • Alves e acuzat de agresiune sexuală

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:24 Veste de ultim moment despre Alexandru Băluţă! Ce se întâmplă cu mijlocaşul, înainte de FCSB – Rapid 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” Vezi toate știrile
Citește și