Închide meniul

Dani Alves urmează să fie arestat în urma acuzațiilor de agresiune sexuală! Anunțul răsunător al presei din Spania

Viviana Moraru Publicat: 19 ianuarie 2023, 11:59 / Actualizat: 19 ianuarie 2023, 14:37

Reclamă
Dani Alves urmează să fie arestat în urma acuzațiilor de agresiune sexuală! Anunțul răsunător al presei din Spania

Dani Alves ar putea fi arestat vineri, după ce a fost acuzat de agresiune sexuală

Dani Alves, la Barcelona / Profimediaimages

Dani Alves urmează să fie arestat la finalul acestei săptămâni, în urma acuzațiilor de agresiune sexuală. Fostul fundaș de la Barcelona este în centrul unui scandal monstru în Spania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dani Alves va avea proces vineri, iar în urma acestuia ar putea fi reținut de poliție. Brazilianul este anchetat după ce a agresat o femeie într-un club din Barcelona.

Dani Alves urmează să fie arestat, în urma acuzațiilor de agresiune sexuală

Dani Alves este nevoit să se prezinte vineri la secția de poliție Les Corts din Barcelona pentru a fi audiat. Presa din Spania anunță că fundașul brazilian va fi dus ulterior în fața instanței, unde va depune mărturie în fața judecătorului.

Dani Alves va trebui să ofere explicații după scandalul care s-a iscat pe finalul anului 2022. Brazilianul era în vacanță la Barcelona, după ce naționala sa și-a încheiat traseul la Campionatul Mondial din Qatar.

Astfel, în seara de 30 decembrie, Alves a mers într-un club din Barcelona, unde se pare că a agresat sexual o femeie. Aceasta a reușit să scape din mâinile fotbalistului, și a mers imediat către cei care se ocupau de securitatea barului de noapte.

Reclamă

Imediat după ce s-a iscat scandalul, Dani Alves a oferit declarații, negând faptele de care a fost acuzat.

„Am fost în acel loc, eram alături de mai mulți oameni și mă distram. Toată lumea știe că-mi place să dansez. Dar fără să le invadez spațiul altora. Mereu îi respect pe cei din jur”, a declarat Dani Alves, conform sursei citate mai sus.

Dani Alves, împlicat într-un scandal sexual! Catalanii au deschis o anchetă

Dani Alves, împlicat într-un scandal sexual! Potrivit publicaţiei spaniole ABC, poliţia catalană a deschis o anchetă după ce o femeie a depus o plângere în care îl acuză pe Dani Alves, fostul jucător al clubului FC Barcelona, că a agresat-o sexual la Barcelona, în ziua de 30 decembrie.

Reclamă 4 / 0/3

Presupusa victimă a spus că a fost atinsă intim de internaţionalul brazilian la clubul de noapte Sutton, înainte de a alerta personalul de securitate al clubului şi de a activa protocolul Primăriei din Barcelona împotriva agresiunii şi hărţuirii sexuale în localurile private de noapte.

Contactat de ABC, anturajul jucătorului a negat faptele, recunoscând doar că Dani Alves şi-a petrecut „un scurt moment” din seară în acelaşi club de noapte şi afirmând că în timpul petrecut acolo „nu s-a întâmplat nimic”.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și