Închide meniul

Rapid – Sepsi 3-0. Victorie impresionantă a giuleștenilor! Hat-trick reușit de Marko Dugandzic! Echipa lui Mutu a depășit-o pe FCSB și a urcat pe podium

Antena Sport Publicat: 20 ianuarie 2023, 19:55 / Actualizat: 20 ianuarie 2023, 21:56

Reclamă
Rapid – Sepsi 3-0. Victorie impresionantă a giuleștenilor! Hat-trick reușit de Marko Dugandzic! Echipa lui Mutu a depășit-o pe FCSB și a urcat pe podium

U Cluj - Rapid, LIVE TEXT

Jucătorii de la Rapid, în timpul unui meci / Hepta

Rapid – Sepsi 3-0. Giuleștenii au obținut o victorie impresionantă la reluarea Ligii 1 după pauza de iarnă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Soarta meciului a fost decisă încă din primele 18 minute.

Rapid – Sepsi 3-0. Victorie impresionantă a giuleștenilor! Hat-trick reușit de Marko Dugandzic

Marko Dugandzic a avut parte de o seară magică, reușind primul hat-trick din carieră! Atacantul giuleștenilor a avut nevoie de numai 18 minute pentru a-și trece de trei ori numele pe lista marcatorilor.

Covăsnenii nu au renunțat și au continuat să atace poarta lui Horațiu Moldovan, dar fără succes, în ciuda numeroaselor ocazii avute.

Grație acestei victorii, Rapid urcă pe 3 în clasament, cu 41 de puncte, la 3 lungimi în spatele CFR-ului și la 4 în spatele liderului Farul.

Reclamă

LIVE TEXT Rapid – Sepsi 3-0

Final de meci: Rapid – Sepsi 3-0!

Min 19: GOOOL Rapid! Dugandizc a făcut hat-trick-ul din penalty!

Min 13: GOOOL Rapid! Marko Dugandizc a făcut „dubla” cu capul, după un corner!

Reclamă 4 / 0/3

Min 6: GOOOL Rapid! Marko Dugandzic a înscris din pasa lui Kait!

Min 1: A început meciul.

Chiar înaintea meciului, Adrian Mutu i-a liniştit pe fanii Rapidului şi a spus că nu pleacă în Serie A, la Salernitana.

„Briliantul” a explicat că nu a fost vorba decât despre un zvon, nimic concret. Mai mult decât atât, tehnicianul a precizat încă o dată că este implicat total la Rapid și speră să rămână cât mai mult timp la clubul bucureștean.

Nu cred că ar trebui să dezvolt acest subiect, că am fost pe lista vreunei echipe. Am contract și îmi doresc să stau până în 2025 la Rapid, poate și mai mult. Deci nu cred că mai e nimic de spus.

Nu am să răspund niciodată cu ‘dacă’ la întrebările cu ‘dacă’. Nu că nu vreau sau că nu vă respect, ci pentru că nu stau să discut orice zvon. Sunt sub contract cu Rapid și sunt fericit aici, sunt concentrat sută la sută și nu mă gândesc la altceva”, a declarat Adrian Mutu.

Rapid – Sepsi. Echipele de start

Rapid: Moldovan – Onea, Săpunaru, Iacob, Morais – Kait, Albu – Emmers, Ioniță, Pănoiu – Dugandzic
Rezerve: Drăghia, Ștefan, Ignat, Sefer, Ciobanu, Costache, Crivac, Gheorghe, Luckassen
Antrenor: Adrian Mutu

Reclamă

Sepsi OSK: Niczuly – Radoslav, Ninaj, M. Tamas, Ispas – Rodriguez, Păun, Matei – Rondon, Tudorie, Ștefănescu
Rezerve: Began, Dumitrescu, Ciobotariu, Bălașa, I. Gheorghe, Nistor, Achahbar, Renta, Safranko
Antrenor: Cristiano Bergodi

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și