Închide meniul

Rapid – Sepsi 3-0. Victorie impresionantă a giuleștenilor! Hat-trick reușit de Marko Dugandzic! Echipa lui Mutu a depășit-o pe FCSB și a urcat pe podium

Reclamă

Antena Sport Publicat: 20 ianuarie 2023, 19:55 / Actualizat: 20 ianuarie 2023, 21:56

Rapid – Sepsi 3-0. Victorie impresionantă a giuleștenilor! Hat-trick reușit de Marko Dugandzic! Echipa lui Mutu a depășit-o pe FCSB și a urcat pe podium

U Cluj - Rapid, LIVE TEXT

Jucătorii de la Rapid, în timpul unui meci / Hepta

Rapid – Sepsi 3-0. Giuleștenii au obținut o victorie impresionantă la reluarea Ligii 1 după pauza de iarnă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Soarta meciului a fost decisă încă din primele 18 minute.

Rapid – Sepsi 3-0. Victorie impresionantă a giuleștenilor! Hat-trick reușit de Marko Dugandzic

Marko Dugandzic a avut parte de o seară magică, reușind primul hat-trick din carieră! Atacantul giuleștenilor a avut nevoie de numai 18 minute pentru a-și trece de trei ori numele pe lista marcatorilor.

Covăsnenii nu au renunțat și au continuat să atace poarta lui Horațiu Moldovan, dar fără succes, în ciuda numeroaselor ocazii avute.

Grație acestei victorii, Rapid urcă pe 3 în clasament, cu 41 de puncte, la 3 lungimi în spatele CFR-ului și la 4 în spatele liderului Farul.

Reclamă

LIVE TEXT Rapid – Sepsi 3-0

Final de meci: Rapid – Sepsi 3-0!

Min 19: GOOOL Rapid! Dugandizc a făcut hat-trick-ul din penalty!

Min 13: GOOOL Rapid! Marko Dugandizc a făcut „dubla” cu capul, după un corner!

Reclamă 4 / 0/3

Min 6: GOOOL Rapid! Marko Dugandzic a înscris din pasa lui Kait!

Min 1: A început meciul.

Chiar înaintea meciului, Adrian Mutu i-a liniştit pe fanii Rapidului şi a spus că nu pleacă în Serie A, la Salernitana.

„Briliantul” a explicat că nu a fost vorba decât despre un zvon, nimic concret. Mai mult decât atât, tehnicianul a precizat încă o dată că este implicat total la Rapid și speră să rămână cât mai mult timp la clubul bucureștean.

Nu cred că ar trebui să dezvolt acest subiect, că am fost pe lista vreunei echipe. Am contract și îmi doresc să stau până în 2025 la Rapid, poate și mai mult. Deci nu cred că mai e nimic de spus.

Nu am să răspund niciodată cu ‘dacă’ la întrebările cu ‘dacă’. Nu că nu vreau sau că nu vă respect, ci pentru că nu stau să discut orice zvon. Sunt sub contract cu Rapid și sunt fericit aici, sunt concentrat sută la sută și nu mă gândesc la altceva”, a declarat Adrian Mutu.

Rapid – Sepsi. Echipele de start

Rapid: Moldovan – Onea, Săpunaru, Iacob, Morais – Kait, Albu – Emmers, Ioniță, Pănoiu – Dugandzic
Rezerve: Drăghia, Ștefan, Ignat, Sefer, Ciobanu, Costache, Crivac, Gheorghe, Luckassen
Antrenor: Adrian Mutu

Reclamă

Sepsi OSK: Niczuly – Radoslav, Ninaj, M. Tamas, Ispas – Rodriguez, Păun, Matei – Rondon, Tudorie, Ștefănescu
Rezerve: Began, Dumitrescu, Ciobotariu, Bălașa, I. Gheorghe, Nistor, Achahbar, Renta, Safranko
Antrenor: Cristiano Bergodi

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! Vezi toate știrile
Citește și