Închide meniul

Marko Dugandzic, hat-trick în 18 minute reușit în Rapid – Sepsi! Prestație de gală a atacantului lui Adrian Mutu

Alexandru Ivan Publicat: 20 ianuarie 2023, 20:36

Reclamă
Marko Dugandzic, hat-trick în 18 minute reușit în Rapid – Sepsi! Prestație de gală a atacantului lui Adrian Mutu

Marko Dugandzic, despre faza penalty-ului de la Rapid - Chindia 2-0

Marko Dugandzic, în timpul unui meci pentru Rapid / Hepta

Marko Dugandzic a reușit un hat-trick în doar 18 minute în meciul Rapid – Sepsi, din etapa a 22-a din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dugandzic a fost de neoprit în prima repriză din Sepsi – Rapid. A înscris de trei ori în 18 minute. Pentru atacantul croat a fost prima „dublă” a carierei.

Marko Dugandzic, hat-trick în 18 minute în Rapid – Sepsi

Dugandzic a înscris prima dată în minutul 5, cu un sut din interiorul careului , după ce a fost servit ideal de Kait. Croatul a marcat apoi 8 minute mai târziu, cu capul, după un corner. Vârful de 28 de ani a semnat „tripla” în minutul 18, din penalty.

Marko Dugandzic a ajuns la 12 goluri în această stagiune din Liga 1 și pune presiune pe rivalul Andrea Compagno de la FCSB, liderul din clasamentul golgheterilor, care are 13 reușite.

Dugandzic a ajuns la Rapid la începutul sezonului și este unul dintre cei mai importanți jucători din lotul lui Mutu.

Reclamă

Concluziile lui Adrian Mutu după cantonamentul din Antalya

Adrian Mutu a tras concluziile, la finalul stagiului de pregătire efectuat de Rapid în Antalya. Tehnicianul giuleștenilor se declară bucuros de faptul că a avut ocazia să-și testeze jucătorii.

Rapid a încheiat cantonamentul din această pauză competițională de iarnă cu o înfrângere. Giuleștenii au pierdut în fața celor de la Sigma Olomouc, însă au triumfat în primele două meciuri, cu Sariyerspor și Kecskemeti.

„Eu încerc să trag concluziile după tot cantonamentul, azi fiind ultima zi. A fost un cantonament reușit, în afară de această zi, dacă ar fi să o luăm după obiectivele pe care le-am avut în acest ultim meci amical. În rest, a fost bine, băieții au muncit bine, au avut și meciuri reușite.

Reclamă 4 / 0/3

Au jucat în trei meciuri, trei sisteme, ceea ce important pentru noi, pentru echipă, pentru a le dezvolta o mobilitate tactică importantă, pentru a putea să îmi forțez jucătorii să joace în diferite poziții pentru a învăța și, în caz de nevoie, pentru a putea efectua aceste schimbări în timp sau de la meci la meci.

Mutu: „A fost un cantonament reușit!”

Cred că sunt mai puțin importante rezultatele din meciurile amicale. Chiar nu contează pentru mine, am făcut antrenamente grele. Înaintea fiecărui meci am avut câte două antrenamente fizice. Cred că pentru a putea îmbunătăți calitățile fizice, trebuie ca jucătorul să simtă și o stare de oboseală atunci când joacă, tocmai pentru a putea trece peste acea barieră pe care o are.

Dacă am fi câștigat și azi, probabil eram mai mult îngrijorat, pentru că înseamnă că au dat totul în amicale. Câte un duș rece e binevenit. Când pierdem, ies în evidență anumite greșeli pe care le facem și pe care trebuie să le eliminăm pentru a ne îmbunătăți jocul”, a declarat Adrian Mutu, în cantonamentul din Antalya al Rapidului.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și