Închide meniul

Cristiano Bergodi, consternat după Rapid – Sepsi 3-0: „E un rezultat dezastruos!” + Ce au spus jucătorii

Cosmin Olteanu Publicat: 20 ianuarie 2023, 22:34

Reclamă
Cristiano Bergodi, consternat după Rapid – Sepsi 3-0: E un rezultat dezastruos!” + Ce au spus jucătorii

Cristiano Bergodi, prima reacţie după ce Sepsi - FC U Craiova 1948 a fost suspendat

Cristiano Bergodi, într-un meci pentru Sepsi / Hepta

Cristiano Bergodi, antrenorul celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe, s-a declarat consternat după Rapid – Sepsi, 3-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Toate cele trei goluri ale partidei au fost marcate de Marko Dugandzic.

Cristiano Bergodi, consternat după Rapid – Sepsi 3-0

Cristiano Bergodi consideră dezastruos meciul cu Rapid, din punct de vedere al scorului. Totodată, acesta spune că își asumă vina pentru înfrângerea înregistrată de echipa sa.

„Îmi asum responsabilitatea pentru această înfrângere. Din păcate, n-am fost conectați la meci. Sper să fie un accident neplăcut. Vom vedea în meciul următor. Știam că nu ar trebui să luăm contraatacuri.

Îmi asum responsabilitatea fără niciun fel de problemă și mergem mai departe. Vom evalua acest lot și dupa această înfrangere. Vom vedea meciurile următoare, pentru că nu am intrat în meci.

Reclamă

Echipa a jucat Întotdeauna bine. Am avut patru înfrângeri la rând, dar n-am meritat niciodată înfrângerea. E un rezultat dezastruos din punct de vedere numeric, dar mergem înainte fără să facem o tragedie. Trebuie să ne gândim la meciul următor. Vom analiza problemele care au fost astăzi”, a declarat Cristiano Bergodi, la finalul meciului cu Rapid.

Cosmin Matei: „Am început cu stângul!”

„Am început cu stângul. Un meci pierdut din primele minute. Sincer, nu ne așteptam la deznodământul ăsta. Sunt dezamăgit și trebuie să uităm acest meci. O înfrângere este o înfrângere, indiferent că pierzi cu 1-0 sau 3-0.

Campionatul o să înceapă pentru noi cu următoarea etapă. Este destul de dificil Într-un meci în deplasare pe Giulești să mai schimbi ceva de la 3-0. A fost o seară neagră. Gazonul este destul de moale, dar comparând cu ce terenuri mai sunt în țară, este practicabil. Este o luptă strânsă, cel mai important este să acumulăm punct si puncte, iar, la final, să ne poziționăm pe loc de play off”, a spus Cosmin Matei.

Reclamă 4 / 0/3

Marius Ștefănescu: „Am încercat să revenim!”

„Am început cum nu se putea mai prost. Nu știu de ce am început așa. Poate n-am avut destulă concentrare pe început de meci. Nu cred că a fost publicul prima lor armă.

Cred că noi am fost cei care nu am intrat decisiv. Niciodată nu ne-am resemnat. Zic eu că am încercat să revenim. Am avut câteva ocazii bune. Nimic nu este sigur. Mai avem opt etape și sper ca, la final, să fim în play-off”, a declarat și Marius Ștefănescu.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:50 UPDATELeeds – Southampton a fost live, în AntenaPLAY. Leeds a ratat promovarea directă în Premier League! Ipswich a promovat! 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham 15:27 Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor” 15:15 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami! Max Verstappen, în pole position în cursa de sprint 14:53 Va pune FCSB abonamente la vânzare din sezonul viitor? Mihai Stoica a făcut un anunț important pentru fanii campioanei 14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment Vezi toate știrile
Citește și