Închide meniul

Florin Răducioiu, declarație devastatoare după Rapid – Sepsi 3-0: „Mai bine nu se prezentau!”

Cosmin Olteanu Publicat: 20 ianuarie 2023, 23:43

Reclamă
Florin Răducioiu, declarație devastatoare după Rapid – Sepsi 3-0: Mai bine nu se prezentau!”

Florin Răducioiu a dezvăluit detaliul care l-a surprins în jocul FCSB-ului cu CFR Cluj

Florin Răducioiu/ Profimedia

Florin Răducioiu, fostul internațional român, a avut o declarație devastatoare după Rapid – Sepsi 3-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Toate cele trei goluri ale partidei au fost marcate de Marko Dugandzic.

Florin Răducioiu, declarație devastatoare după Rapid – Sepsi 3-0

Florin Răducioiu (52 de ani) a vorbit în termeni duri despre Sepsi Sfântu Gheorghe, care a avut o prestație dezamăgitoare în meciul cu Rapid.

„A meritat victoria Rapidul, Sepsi m-a dezamăgit. Rapid a fost pragmatică, a ştiut să profite de greşelile echipei lui Bergodi. În repriza a doua a gestionat scorul într-o manieră inteligentă, italiană.

E o dezamăgire foarte mare Sepsi. Are un merit mare, enorm, Rapidul. Sepsi mai bine nu se prezentau, pierdeau tot cu 3-0. Nu ne aşteptam la un asemenea scor, trebuie să-i dea de gândit lui Bergodi, Sepsi a fost dezastruoasă”, a declarat Florin Răducioiu, pentru orangesport.ro.

Reclamă

Cristiano Bergodi, consternat după Rapid – Sepsi 3-0

Cristiano Bergodi consideră dezastruos meciul cu Rapid, din punct de vedere al scorului. Totodată, acesta spune că își asumă vina pentru înfrângerea înregistrată de echipa sa.

„Îmi asum responsabilitatea pentru această înfrângere. Din păcate, n-am fost conectați la meci. Sper să fie un accident neplăcut. Vom vedea în meciul următor. Știam că nu ar trebui să luăm contraatacuri.

Îmi asum responsabilitatea fără niciun fel de problemă și mergem mai departe. Vom evalua acest lot și dupa această înfrangere. Vom vedea meciurile următoare, pentru că nu am intrat în meci.

Reclamă 4 / 0/3

Echipa a jucat Întotdeauna bine. Am avut patru înfrângeri la rând, dar n-am meritat niciodată înfrângerea. E un rezultat dezastruos din punct de vedere numeric, dar mergem înainte fără să facem o tragedie. Trebuie să ne gândim la meciul următor. Vom analiza problemele care au fost astăzi”, a declarat Cristiano Bergodi, la finalul meciului cu Rapid.

În prezent, Sepsi se află pe locul 6 din Liga 1, cu 32 de puncte obținute după 22 de meciuri jucate.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și