Închide meniul

Florin Răducioiu, declarație devastatoare după Rapid – Sepsi 3-0: „Mai bine nu se prezentau!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 20 ianuarie 2023, 23:43

Florin Răducioiu, declarație devastatoare după Rapid – Sepsi 3-0: Mai bine nu se prezentau!”

Florin Răducioiu a dezvăluit detaliul care l-a surprins în jocul FCSB-ului cu CFR Cluj

Florin Răducioiu/ Profimedia

Florin Răducioiu, fostul internațional român, a avut o declarație devastatoare după Rapid – Sepsi 3-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Toate cele trei goluri ale partidei au fost marcate de Marko Dugandzic.

Florin Răducioiu, declarație devastatoare după Rapid – Sepsi 3-0

Florin Răducioiu (52 de ani) a vorbit în termeni duri despre Sepsi Sfântu Gheorghe, care a avut o prestație dezamăgitoare în meciul cu Rapid.

„A meritat victoria Rapidul, Sepsi m-a dezamăgit. Rapid a fost pragmatică, a ştiut să profite de greşelile echipei lui Bergodi. În repriza a doua a gestionat scorul într-o manieră inteligentă, italiană.

E o dezamăgire foarte mare Sepsi. Are un merit mare, enorm, Rapidul. Sepsi mai bine nu se prezentau, pierdeau tot cu 3-0. Nu ne aşteptam la un asemenea scor, trebuie să-i dea de gândit lui Bergodi, Sepsi a fost dezastruoasă”, a declarat Florin Răducioiu, pentru orangesport.ro.

Reclamă

Cristiano Bergodi, consternat după Rapid – Sepsi 3-0

Cristiano Bergodi consideră dezastruos meciul cu Rapid, din punct de vedere al scorului. Totodată, acesta spune că își asumă vina pentru înfrângerea înregistrată de echipa sa.

„Îmi asum responsabilitatea pentru această înfrângere. Din păcate, n-am fost conectați la meci. Sper să fie un accident neplăcut. Vom vedea în meciul următor. Știam că nu ar trebui să luăm contraatacuri.

Îmi asum responsabilitatea fără niciun fel de problemă și mergem mai departe. Vom evalua acest lot și dupa această înfrangere. Vom vedea meciurile următoare, pentru că nu am intrat în meci.

Reclamă 4 / 0/3

Echipa a jucat Întotdeauna bine. Am avut patru înfrângeri la rând, dar n-am meritat niciodată înfrângerea. E un rezultat dezastruos din punct de vedere numeric, dar mergem înainte fără să facem o tragedie. Trebuie să ne gândim la meciul următor. Vom analiza problemele care au fost astăzi”, a declarat Cristiano Bergodi, la finalul meciului cu Rapid.

În prezent, Sepsi se află pe locul 6 din Liga 1, cu 32 de puncte obținute după 22 de meciuri jucate.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și