Închide meniul
VIDEO

Alexandre Lacazette, hat-trick în Chambery – Lyon! Atacantul s-a dezlănțuit în Cupa Franței, în AntenaPLAY

Alexandru Ivan Publicat: 21 ianuarie 2023, 18:12

Reclamă
Alexandre Lacazette, hat-trick în Chambery – Lyon! Atacantul s-a dezlănțuit în Cupa Franței, în AntenaPLAY

Alexandre Lacazette, hat-trick în Chambery - Lyon

Alexandre Lacazette, într-un meci pentru Lyon / Profimedia

Alexandre Lacazette a reușit un hat-trick în meciul Chambery – Lyon, din 16-imile Cupei Franței, competiție transmisă în exclusivitate în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandre Lacazette a punctat prima dată în minutul 11, după ce a fost servit ideal de Tete. Al doilea gol a fost copie la indigo, în minutul 32, după prima reușită: assist Tete, finalizare Lacazette.

Alexandre Lacazette, hat-trick în Chambery – Lyon

Lacazette a semnat hat-trick-ul în minutul 67, cu o finalizare cu piciorul stâng, după pasa Bradley Barcola.

Pentru Lacazette au fost primele goluri reușite în acest sezon de Cupa Franței. În Ligue 1, atacantul revenit la OL de la Arsenal are 11 goluri, fiind golgheterul echipei.

Alexandre Lacazette a revenit la Lyon vara trecută, după cinci ani petrecuți la Arsenal. Atacantul de 31 de ani a semnat până în 2025 cu OL.

Reclamă

Cupa Franţei, în AntenaPLAY – programul complet al meciurilor

Sâmbătă 21 ianuarie

  • Chambery – Lyon – ora 16:30
  • Toulouse – Ajaccio – ora 19:00
  • Les Herbiers – Reims – ora 19:00
  • FCOSK 06 – Angers – ora 21:45

Duminică 22 ianuarie

  • Lille – FC Pau – ora 19:30
  • Thaon – Nantes 19:30
  • Brest – Lens – ora 22:00

Luni 23 ianuarie

Reclamă 4 / 0/3
  • REIMS STE-ANNE / WASQUEHAL F / US PAYS DE CASSEL – PSG – ora 21:45

Cupa Franţei se vede în AntenaPLAY

Messi, Mbappe şi Neymar aduc fotbalul-spectacol la AntenaPLAY. Primele meciuri din Cupa Franței vor fi în direct chiar în acest weekend. Cele mai bune echipe ale Franţei, PSG, Lyon, Olympique Marseille sau Lille, luptă pentru al doilea cel mai important trofeu din Hexagon, iar cele mai tari goluri şi ocazii pot fi văzute în AntenaPLAY.

De asemenea, pe AS.ro, puteţi urmări desfăşurarea LIVE a partidelor şi veţi vedea şi golurile favoriţilor. Mbappe promite performanţa pe care a făcut-o şi în sezonul precedent, când a marcat 5 goluri.

Faptul că PSG va garanta spectacolul este scos în evidenţă de recordul de trofee ale Cupei Franţei câştigate (14). Competiţia este însă şi una a surprizelor, în stagiunea precedentă fiind câştigată de Nantes.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 1-1. Vinicius a deschis scorul, Leroy Sane a reuşit să egaleze 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România Vezi toate știrile
Citește și