Închide meniul

Ion Crăciunescu, reacție dură la adresa unui arbitru din Liga 1: „Du-te, frate, rupe-ți carnetul și lasă-te!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 21 ianuarie 2023, 21:38

Ion Crăciunescu, reacție dură la adresa unui arbitru din Liga 1: „Du-te, frate, rupe-ți carnetul și lasă-te!”

MMA / Niros Foto via Hepta

Ion Crăciunescu, dezvăluire despre un blat

Ion Crăciunescu a avut o reacție dură la adresa lui arbitrul Rareș Vidican, pentru prestația sa din meciul Mioveni – Petrolul 1-0, din etapa a 22-a din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ion Crăciunescu l-a criticat pe Vidican pentru decizia de a nu-i acorda cartonaș roșu lui Constantin Budescu după o intrare dură asupra lui Shaquill Sno.

Ion Crăciunescu, reacție dură la adresa lui Rareș Vidican

”Nu ai cum să nu dai roșu, decât dacă te cheamă Vidican și nu știu cum ai devenit arbitru, pentru că, dacă ești un arbitru și nu vezi o astfel de fază, cu talpa, direct, de sus în jos, păi nu există altă culoare, decât roșu, nu există. Poate nu a avut voie să dea roșu la acest meci. Pentru orice lucru trebuie să găsești o explicație.

Este Liga 1, domnule! Un arbitru de Liga 1 să tolereze așa ceva… nu ai cum! Uitați-vă la ce distanță e el, a văzut foarte bine. Tu să tolerezi așa ceva și să spui că e de galben… Du-te, frate, și rupe-ți carnetul și lasă-te.

Când vezi asemenea lucruri flagrante, trebuie să te gândești la orice, inclusiv că nu a avut voie să dea roșu la acest meci. Poate sunt niște interese. Nu poți să găsești nicio explicație logică la o asemenea fază clară”, a spus Ion Crăciunescu, conform digisport.ro.

Reclamă

Mioveni, victorie crucială cu Petrolul

Mioveni, ultima clasată în Superligă, a învins sâmbătă, pe teren propriu, formaţia Petrolul Ploieşti, scor 1-0, în etapa a 22-a din Superligă. A fost prima victorie a echipei CS Mioveni după patru luni şi jumătate.

Bogdan Rusu a deschis scorul la Mioveni, în minutul 10, trimiţând în plasă cu un şut puternic o minge deviată. În continuare, ambele echipe au atacat pentru a înscrie, dar

Arbitrul Rareş Vidican i-a acordat doar cartonaş galben lui Budescu (Petrolul), după o intrare violentă la Sno. Oaspeţii au cerut un penalti în minutul 80, la o cădere în careu a lui Moldoveanu după un contact cu Burnea, dar, după consultarea VAR, arbitrul a decis să nu acorde lovitură de pedeapsă pentru Petrolul.

Reclamă 4 / 0/3

Mioveni a obţinut prima victorie pe teren propriu din această ediţie de campionat, dar este, în continuare, ultima clasată, cu 12 puncte. Petrolul se află pe locul 7, cu 30 de puncte.

Echipele

CS MIOVENI: Greab – Sno (Rădescu 68), Garutti, Scarlatache, Burnea (Şerbănică 88) – Carnat (I. Balaur 88), Panait, Lixandru – Antal, B. Rusu (Buziuc 88), Benchaib (Diallo 76). ANTRENOR: Nicolae Dică

PETROLUL: Leitner – Meijers, Mathaus, Achim (Irobiso 46) – Doua, Seto (Dumitriu 71), Purtic (R. Moldoveanu 60), Velisar – M. Bratu (Tucaliuc 60), Budescu, Grozav. ANTRENOR: Nicolae Constantin

Cartonaşe galbene: Panait 72, Dică (antrenor) 90+8 / Velisar 29, Seto 34, Budescu 41, Doua 79

Arbitri: Vidican Rareş George – Popescu Adrian, Slabu Stelian – Dumitrache Bogdan

Arbitri VAR: Andrei Florin – Demetrescu Iuliana Elena

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României 22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 22:23 Umilinţa supremă pentru Dinamo chiar în ziua în care FCSB a luat titlul! Dezastru în alb și roșu pentru „câini” 22:23 Câți bani primește FCSB după ce a devenit campiona României! Suma uriașă pe care o poate încasa din competițiile europene 22:14 LIVE VIDEOHull City – Ipswich se joacă ACUM în AntenaPLAY! Blackburn – Coventry 0-0. Spectacol în Championship 22:11 VIDEOBenfica – Braga 3-1 a fost în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 21:56 VIDEODiscurs desprins din filme, în engleză, al lui Adrian Mititelu Jr, în vestiar, la o săptămână după supradoza de pastile 21:45 FCSB – Farul 2-1! Roş-albaştrii, noii campioni ai Ligii 1! Nebunie pe Arena Naţională! Primul titlu pentru FCSB, după nouă ani Vezi toate știrile
Citește și