Închide meniul

Ion Crăciunescu, reacție dură la adresa unui arbitru din Liga 1: „Du-te, frate, rupe-ți carnetul și lasă-te!”

Alexandru Ivan Publicat: 21 ianuarie 2023, 21:38

Ion Crăciunescu, reacție dură la adresa unui arbitru din Liga 1: „Du-te, frate, rupe-ți carnetul și lasă-te!”

MMA / Niros Foto via Hepta

Ion Crăciunescu, dezvăluire despre un blat

  • Ion Crăciunescu, reacție dură la adresa unui arbitru din Liga 1

Ion Crăciunescu a avut o reacție dură la adresa lui arbitrul Rareș Vidican, pentru prestația sa din meciul Mioveni – Petrolul 1-0, din etapa a 22-a din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ion Crăciunescu l-a criticat pe Vidican pentru decizia de a nu-i acorda cartonaș roșu lui Constantin Budescu după o intrare dură asupra lui Shaquill Sno.

Ion Crăciunescu, reacție dură la adresa lui Rareș Vidican

”Nu ai cum să nu dai roșu, decât dacă te cheamă Vidican și nu știu cum ai devenit arbitru, pentru că, dacă ești un arbitru și nu vezi o astfel de fază, cu talpa, direct, de sus în jos, păi nu există altă culoare, decât roșu, nu există. Poate nu a avut voie să dea roșu la acest meci. Pentru orice lucru trebuie să găsești o explicație.

Reclamă

Este Liga 1, domnule! Un arbitru de Liga 1 să tolereze așa ceva… nu ai cum! Uitați-vă la ce distanță e el, a văzut foarte bine. Tu să tolerezi așa ceva și să spui că e de galben… Du-te, frate, și rupe-ți carnetul și lasă-te.

Când vezi asemenea lucruri flagrante, trebuie să te gândești la orice, inclusiv că nu a avut voie să dea roșu la acest meci. Poate sunt niște interese. Nu poți să găsești nicio explicație logică la o asemenea fază clară”, a spus Ion Crăciunescu, conform digisport.ro.

Reclamă

Mioveni, victorie crucială cu Petrolul

Mioveni, ultima clasată în Superligă, a învins sâmbătă, pe teren propriu, formaţia Petrolul Ploieşti, scor 1-0, în etapa a 22-a din Superligă. A fost prima victorie a echipei CS Mioveni după patru luni şi jumătate.

Bogdan Rusu a deschis scorul la Mioveni, în minutul 10, trimiţând în plasă cu un şut puternic o minge deviată. În continuare, ambele echipe au atacat pentru a înscrie, dar

Arbitrul Rareş Vidican i-a acordat doar cartonaş galben lui Budescu (Petrolul), după o intrare violentă la Sno. Oaspeţii au cerut un penalti în minutul 80, la o cădere în careu a lui Moldoveanu după un contact cu Burnea, dar, după consultarea VAR, arbitrul a decis să nu acorde lovitură de pedeapsă pentru Petrolul.

Reclamă 4 / 0/3

Mioveni a obţinut prima victorie pe teren propriu din această ediţie de campionat, dar este, în continuare, ultima clasată, cu 12 puncte. Petrolul se află pe locul 7, cu 30 de puncte.

Echipele

CS MIOVENI: Greab – Sno (Rădescu 68), Garutti, Scarlatache, Burnea (Şerbănică 88) – Carnat (I. Balaur 88), Panait, Lixandru – Antal, B. Rusu (Buziuc 88), Benchaib (Diallo 76). ANTRENOR: Nicolae Dică

PETROLUL: Leitner – Meijers, Mathaus, Achim (Irobiso 46) – Doua, Seto (Dumitriu 71), Purtic (R. Moldoveanu 60), Velisar – M. Bratu (Tucaliuc 60), Budescu, Grozav. ANTRENOR: Nicolae Constantin

Cartonaşe galbene: Panait 72, Dică (antrenor) 90+8 / Velisar 29, Seto 34, Budescu 41, Doua 79

Arbitri: Vidican Rareş George – Popescu Adrian, Slabu Stelian – Dumitrache Bogdan

Arbitri VAR: Andrei Florin – Demetrescu Iuliana Elena

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes Vezi toate știrile
Pe același subiect
Marius Șumudică a vrut să semneze cu Petrolul, dar totul a picat pe ultima sută de metri
Liga 1 • 20 mart., 18:05
Marius Șumudică a vrut să semneze cu Petrolul, dar totul a picat pe ultima sută de metri: „Îmi e jenă! Am aflat în ultima clipă”
Scandal la FCU Craiova, după înfrângerea cu Petrolul!
Liga 1 • 19 mart., 13:30
„Joc singur” Scandal la FCU Craiova, după înfrângerea cu Petrolul! Juan Bauza şi-a făcut praf colegii
Eugen Neagoe, despărţire complicată de actuala echipă după ce a bătut palma pentru revenirea în Liga 1!
Liga 1 • 13 mart., 11:25
Eugen Neagoe, despărţire complicată de actuala echipă după ce a bătut palma pentru revenirea în Liga 1! Ce se întâmplă acum
Eugen Neagoe revine în Liga 1! Clubul cu care va semna fostul antrenor al lui Dinamo şi al Universităţii Craiova
Liga 1 • 13 mart., 8:14
Eugen Neagoe revine în Liga 1! Clubul cu care va semna fostul antrenor al lui Dinamo şi al Universităţii Craiova
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională
Liga 1 • 10 mart., 21:36
Marius Şumudică, pe lista unui club din Liga 1! „Şumi”, în luptă cu Ciobotariu şi Neagoe