Închide meniul

Greg Halford a făcut un gest radical şi s-a răzbunat fără milă pe iubita care l-a înşelat: „A fost prea mult!”

Publicat: 23 ianuarie 2023, 14:28 / Actualizat: 23 iulie 2023, 18:59

Reclamă
Greg Halford a făcut un gest radical şi s-a răzbunat fără milă pe iubita care l-a înşelat: „A fost prea mult!

Greg Halford, gest radical după ce a aflat că iubita l-a înşelat

Profimedia

Scene incredibile în Anglia. Greg Halford, fost jucător în Premier League, a făcut un gest radical şi s-a răzbunat fără milă pe iubita care l-a înşelat. În cariera sa, Greg Halford a jucat la echipe precum Sunderland şi Wolverhampton.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Halford, care este şi un fost internaţional U21 englez, s-a răzbunat crunt pe fosta iubită infidelă. Acesta i-a aruncat toate lucrurile din casă pe geam.

Greg Halford a făcut un gest radical şi s-a răzbunat fără milă pe iubita care l-a înşelat

În vârstă de 38 de ani, Halford i-a aruncat lucrurile şi a filmat toată scena. Acesta a pus totul pe reţelele de socializare, dar şi un mesaj acid la adresa femeii.

A fost prea mult. În sfârșit am aruncat lucrurile fostei, care m-a înșelat”, a scris Greg Halford pe reţelele de socializare.

Reclamă
Reclamă

Câţiva dintre foştii colegi i-au trimis mesaj de încurajare. „Îmi pare rău să aud asta, Greg. Ține capul sus!„, a scris Hashtag Tony.

Bine i-ai făcut, Greg. Nu ai nevoie de astfel de persoane în viața ta. Sper că ești bine„, a scris și Aaron Farrow.

În prezent, Greg Halford nu mai joacă în fotbalul mare. El este legitimat la formaţia de amatori Hashtag United. În cariera sa, Halford a jucat la echipe precum Colchester, Reading, Sunderland, Sheffield United, Wolverhampton, Portsmouth, Nottingham Forest, Brighton sau la scoţienii de la Aberdeen.

Reclamă
Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:36

Jannik Sinner, prima reacție după ce WADA a cerut suspendarea drastică a liderului ATP: „Sunt foarte surprins!”

15:21

Fabian Caballero, fostul jucător al lui Arsenal, a murit la 46 de ani!

14:39

Elias Charalambous anunță schimbări înainte de Sepsi – FCSB! Unde îl vede pe Vlad Chiricheș: „Poate juca acolo dacă e nevoie”

14:00

VIDEOBenfica – Gil Vicente, 22:30, în AntenaPLAY. Sporting a dat recital! Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal

13:51

Rapid – Oțelul Galați LIVE TEXT (21:30). Duel de foc în Giulești între Marius Șumudică și Dorinel Munteanu. Echipele probabile

13:00

VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY 6 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1
Citește și