Închide meniul

Mihai Rotaru a stabilit ce pedeapsă va primi Raul Silva după ce s-a uitat pe telefon în timpul partidei FC Botoșani – Universitatea Craiova 1-0: „A pus o pată neagră pe clubul nostru!”

Cosmin Olteanu Publicat: 23 ianuarie 2023, 17:30

Reclamă
Mihai Rotaru a stabilit ce pedeapsă va primi Raul Silva după ce s-a uitat pe telefon în timpul partidei FC Botoșani – Universitatea Craiova 1-0: A pus o pată neagră pe clubul nostru!”

Mihai Rotaru l-a contrat dur pe Anghel Iordănescu

Mihai Rotaru, patron Universitatea Craiova / Hepta

Mihai Rotaru a stabilit ce pedeapsă va primi Raul Silva după ce s-a uitat pe telefon în timpul partidei FC Botoșani – Universitatea Craiova 1-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Raul Silva a fost surprins, în timpul partidei din Moldova, cum se uita pe telefon. Gestul fundașului Universității Craiova a fost amplu dezbătut în spațiul public.

Mihai Rotaru a stabilit ce pedeapsă va primi Raul Silva după ce s-a uitat pe telefon în timpul partidei FC Botoșani – Universitatea Craiova 1-0

Mihai Rotaru a hotărât ca Raul Silva să fie amendat, după gestul din timpul partidei FC Botoșani – Universitatea Craiova 1-0. Totodată, omul de afaceri a dezvăluit că fundașul oltenilor s-a justificat prin faptul că ar fi deschis telefonul doar pentru a vedea cât este ceasul.

„Așa și este. A pus o pată neagră pe ceea ce înseamnă clubul nostru din toate punctele de vedere. Este amendat. A spus că «Domne, am scos doar să mă uit să văd cât e ceasul».

Nu avea voie, nu contează, nu avea ce să caute telefonul la el în buzunar! Suntem foarte supărați pe acest lucru”, a declarat Mihai Rotaru, pentru fanatik.ro.

Reclamă

Mihai Rotaru: „Raul Silva a fost accidentat!”

Acționarul de la Universitatea Craiova a mai spus că Raul Silva s-a aflat, pe banca de rezerve, la meciul cu FC Botoșani, doar pentru a bifa numărul de jucători, deoarece se accidentase cu o seară înainte și nu putea evolua într-un meci oficial.

„Nu este o scuză, dar Raul Silva a fost accidentat, deci înțelegem… s-a accidentat seara la fazele fixe și el a fost trecut pe foaie doar ca număr.

Nu era nicio șansă ca el să intre, adică el nu a fost niciodată pregătit de competiție pentru acest meci. Era clar. Nu era nicio șansă ca el să joace în acest meci și atuncea, fiind doar la număr, putem spune că singura lui scuză e că era deconectat.

Reclamă 4 / 0/3

Dar sunt colegii tăi în teren, te bucuri și suferi alături de ei. Nu știu exact cu ce sumă a fost amendat”, a mai spus Mihai Rotaru.

Raul Silva, atacat de Viorel Moldovan

Viorel Moldovan, fostul internațional român, l-a criticat în termeni duri pe Raul Silva, pentru gestul din timpul partidei cu FC Botoșani.

„N-ai cum, n-ai cum! Poate i-o fi dat nevasta vreun mesaj. Eu ştiu ce controla acolo? Nu poţi, amatorule, să stai pe bancă cu telefon. Du-te bă, băiatule, în tribună! Cum să stai pe bancă cu telefonul? Trăieşte meciul, chiar dacă eşti rezervă. Nu se ştie niciodată când antrenorul are nevoie de tine.

Amatorism! Vor să câştige campionatul cu amatori, e ceva incredibil. Nu ştiu ce verifică acolo, poate a jucat la pariuri…N-ai cum! Cîmpanu priveşte în gol, sunt în altă lume. Nu trăieşti meciul, nu simţi puţin? Despre ce vorbim? Amatori!”, a declarat Viorel Moldovan, pentru primasport.ro.

În prezent, Universitatea Craiova se află pe locul 5 din Liga 1, cu 38 de puncte obținute după 22 de meciuri jucate.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19
mai
0:30
VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League
19
mai
0:20
Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți”
19
mai
0:10
Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor
23:59 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 23:50 Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat! 23:28 Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer 23:10 VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade 22:48 VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco” 22:43 CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League! 21:50 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză Vezi toate știrile
Citește și