Închide meniul

Viorel Moldovan a dat de pământ cu un jucător de la Universitatea Craiova: „Amatorism! Du-te, bă, în tribune!”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 22 ianuarie 2023, 15:37

Viorel Moldovan a dat de pământ cu un jucător de la Universitatea Craiova: Amatorism! Du-te, bă, în tribune!”

Viorel Moldovan, reacţie vehementă după FCSB - Rapid 1-5

Viorel Moldovan / FRF

Viorel Moldovan a dat de pământ cu Raul Silva, fundașul central al celor de la Universitatea Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Brazilianul a fost rezervă în meciul pierdut de olteni, scor 0-1, în deplasarea de la Botoșani.

Viorel Moldovan a dat de pământ cu un jucător de la Universitatea Craiova

Viorel Moldovan a fost deranjat de gestul făcut de Raul Silva. În timp ce colegii săi încercau cu disperare să scoată măcar un punct din meciul cu FC Botoșani, brazilianul a fost surprins pe banca de rezerve în timp ce stătea pe telefon. Atitudinea l-a scos din sărite pe fostul internațional.

„N-ai cum, n-ai cum! Poate i-o fi dat nevasta vreun mesaj. Eu ştiu ce controla acolo? Nu poţi, amatorule, să stai pe bancă cu telefon. Du-te bă, băiatule, în tribună! Cum să stai pe bancă cu telefonul? Trăieşte meciul, chiar dacă eşti rezervă. Nu se ştie niciodată când antrenorul are nevoie de tine.

Amatorism! Vor să câştige campionatul cu amatori, e ceva incredibil. Nu ştiu ce verifică acolo, poate a jucat la pariuri…N-ai cum! Cîmpanu priveşte în gol, sunt în altă lume. Nu trăieşti meciul, nu simţi puţin? Despre ce vorbim? Amatori!”, a comentat Viorel Moldovan, pentru primasport.ro.

Reclamă

Eugen Neagoe, atacat după debutul ratat la Universitatea Craiova: „Nu am văzut o echipă cu nerv, parcă era meci amical”

Eugen Neagoe, atacat după debutul ratat la Universitatea Craiova. Liviu Ganea, fostul atacant dinamovist, a criticat jocul prestat de olteni.

Universitatea Craiova a pierdut meciul de debut al lui Eugen Neagoe, scor 0-1, împotriva lui FC Botoșani.

Jocul oltenilor nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor, iar FC Botoșani a profitat. Liviu Ganea a fost surprins neplăcut de prestația formației din Craiova și a identificat principala problemă la echipa lui Neagoe: lipsa mentalității de învingător.

Reclamă 4 / 0/3

„Cred că toată lumea se aștepta de la CSU să joace altceva. Nu simțeai că e o echipă cu nerv, care a intrat așa din primul minut și să-și dorească trei puncte. Nu am văzut o echipă care pune presiune pe adversar, încearcă să-și impună jocul.

Parcă era meci amical, în Antalya, așa părea jocul. Nu este o atitudine pentru o echipă care intră pe teren să câștige fiecare meci. Chestia asta pleacă și din componența lotului.

Când intrai în vestiarul lui Dinamo sau lui CFR Cluj, erai obligat să te gândești să câștigi. Nu există această mentalitate și nu e cultivată în vestiarul celor de la CSU. Vorbesc despre ambiția aia când intri pe teren”, a spus Liviu Ganea, pentru digisport.ro.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și